(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Marakon-konserniin kuuluu Marakon Oy, Rambooms Oy ja MRK-Rent Oy. Konsernin palveluksessa on 40 henkilöä ja sen liikevaihto on 23 miljoonaa euroa. Marakon Oy myy, vuokraa ja huoltaa korkealaatuisia hydraulisia iskuvasaroita ja kaivuukoneiden lisälaitteita Suomessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan sekä laadukkaasta huolto- ja varaosapalvelustaan.  Rambooms Oy on puomiliiketoiminnan globaali markkinajohtaja, joka investoi voimakkaasti uusiin teknologioihin. Rambooms on toimittanut ja asentanut yli 3500 rikotuspuomia asiakkailleen kaikissa maanosissa.  www.marakon.fi 

Haemme Marakon-konserniin uuden liiketoiminnan myötä energistä ja myyntihenkistä TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Marakon on luomassa vastuulliseen ja kestävään teknologiaan perustuvaa ekosysteemiä. Tuotepäällikkönä olet avainasemassa rakentamassa uutta, kasvavaa X-Power akkujärjestelmäliiketoimintaa Suomeen ja tulet vastaamaan uudesta tuotteesta sekä tuotelinjan kannattavuudesta. Lisäksi pääset kouluttamaan muuta myyntiorganisaatiota uuden tuotteen myyntiin, toimimaan yhteyshenkilönä Itävallassa sijaitsevaan päämieheen ja hoitamaan avainasiakasyhteyksiä.

Odotamme sinulta soveltuvaa sähköteknistä koulutusta ja useamman vuoden kokemusta generaattoreiden, varaenergialähteiden tai muiden vastaavien laitteiden myynnistä tai tukitoimista. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen projektityöskentelyyn sekä hyvää vuorovaikutus- ja esiintymistaitoa. Asiantuntijamyyjän rooli istuu sinulle luonnostaan. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Jos taidat lisäksi saksaa, siitä on paljon hyötyä asioidessamme päämiehemme kanssa, mutta se ei ole välttämätöntä. Muu kielitaito on eduksi.

Kyseessä on kokoaikainen, vakituinen tehtävä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.

Tutustu lisää:
Marakonille edustussopimus energiaa varastoivien akkujärjestelmien myynnistä Suomessa - Marakon

High Voltage Energy Storage Systems | Battery Innovation - xelectrix Power GmbH (xelectrix-power.com)