(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Valokuitunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.

 

Meillä on paikka sinulle, tuotteistuksesta ja end-to-end prosessien hallinnasta kokonaisvaltaisen vastuun kantava

Tuotepäällikkö


Meistä:

Valokuitunen on ensimmäinen yhtiö, joka investoi valokuituun valtakunnallisesti laajassa mittakaavassa. Niinpä voimmekin kutsua itseämme edelläkaivajiksi! Työskentely-ympäristössämme vallitsee innostava start up-henki ja omistuspohjamme, CapMan Infra ja Telia Company, tuo toimintaan vakauden. Tuomme valokuidun jo 20 000 kotiin, ja lähivuosina investoimme 200–300 miljoonaa euroa taajamien pientaloalueiden nopeisiin ja varmoihin nettiyhteyksiin.  Tänä vuonna rakennamme uutta verkkoa Turun seudulla, Porin alueella, Lempäälässä, Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. Tarkoituksenamme on laajentua koko Suomeen.

Kollegoinasi olemme

  • energinen porukka, jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
  • laadukkaasti, vastuullisesti ja lujasti mutta rennosti työskentelevä joukko
  • itsenäisiä, mutta yhteisöllisiä: toimimme tiiviissä käsikynkässä sisäisten ja ulkoisten kumppaneiden kanssa
  • kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi saamme rakentaa työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Työskentelemme modernein menetelmin ja työkaluin. Toimitilamme Hämeentiellä Helsingissä tarjoavat mukavat puitteet, mutta luonnollisesti meillä on myös erinomaiset etätyön mahdollisuudet ja joustavat työajat. Kattava työterveys, liikuntaetu, puhelinetu ja muut tarvittavat työvälineet kuuluvat työntekijöillemme. Valokuidun lisäksi rakennamme uudenlaisia toimintatapoja toimialalle. Meillä kasvetaan tehtävien kautta, yhdessä yrityksen ja ihmisten kanssa.


Tehtävästä:

Otat vahvassa yhteistyöroolissa vastuun tuotteistamisesta ja tuotteiden dokumentoinnista sekä prosessien suunnittelusta ja kehittämisestä. Suunnittelet prosesseja ja tuotteita end-to-end näkökulmasta yhteistyössä myynnin, rakentamisen ja markkinoinnin kanssa. Tehtävässäsi uusien tuotteiden konseptointi, prosessien kuvaaminen, määrittelyiden tekeminen sekä ohjeistaminen ovat suuressa roolissa. Hinnoittelu ja sopimusrakenteet ovat yksi osa työtä, ja niihin liittyy keskeisesti myös erilaiset analyysit ja niiden tulkinta. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa ja tavoitteenasi on nivoa eri toimintojen näkökulmat yhteen mahdollistaen kokonaisvaltaisesti mahdollisimman toimivat tuotteet ja prosessit. Prosessiomistajuuden ja tuotteistuksen lisäksi työpöydältäsi löydät myös aihealueiden osalta järjestelmään (Sales Force) liittyvää jatkokehitystyötä sekä dokumentaation hallintaan liittyviä tehtäviä.

Tehtävässä työskentely tapahtuu toimistolta sekä etäyhteyksistä käsin. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Sinusta:

Sinulla on jo vahvaa aikaisempaa näyttöä prosessisuunnittelun, tuotteistuksen ja dokumentaatiotyön parista. Arvostamme erityisesti aikaisempaa kokemusta tietoliikennealan tuotteistuksen parista (esim. mobiili tai fyysinen verkko). Toivomme sinulta ymmärrystä myös sopimushallinnasta - ymmärrät minkälaisia sopimuksia ja toimintamalleja voidaan luoda asiakkaille tuotteiden erityispiirteet huomioiden. Projektiluonteinen työskentely on sinulle mieleistä ja tähtäät työssäsi konkreettisiin tuloksiin. Hahmotat hyvin kokonaisuuksia, mutta ymmärrät samalla myös detaljien merkityksen. Olet osoittanut täsmällisyytesi, järjestelmällisyytesi ja kykysi kokonaisvaltaisen vastuun kantamiseen käytännössä.

Lisäksi:

  • Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Oma-aloitteisuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn tulevat sinulta luonnostaan
  • Olet yhteistyötaitoinen ja kykenet toimimaan eri yksiköitä ja ihmisiä yhdistävänä voimana
  • Haluat tehdä laadukasta työtä ja otat mielelläsi vastuuta toiminnan kehittämisestä
  • Yhteistyön, materiaalien ja dokumentaation myötä sujuva suomen kielen taito on tarpeen. Tulet toimeen myös englannin kielellä, muu kielitaito on tehtävässä eduksi.

Istuisitko joukkoomme?

Tässä tehtävässä pääset avainrooliin rakentamaan yhtiön menestyksen varmistamiseksi toimivia tuotteita ja saat keskeisen roolin sisäisten prosessien tuloksellisuuden ja sujuvuuden varmistamisessa. Pääset aidosti näkemään käsiesi työn jäljen mielenkiintoisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Tule toteuttamaan tiedonsiirron tulevaisuutta ja kerro meille itsestäsi hakemalla tehtävää 17.1. mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo haun aikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.1. alkaen Azetsilta Taru Sievänen, p. 050 470 0854.

Lue lisää Valokuitusesta.