(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Compass Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

ISOJEN PATOJEN KEITTIÖISSÄMME TÄRKEIN TYÖVÄLINE ON SYDÄN.

Haemme nyt sinua

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

rakentamaan huomisen ruokapalveluja kanssamme!  Tule osaksi Compass Group Suomen tulevaisuutta.

Tuotepäällikkönä tiedät, mitä markkinat ja asiakkaamme haluavat tänään ja tulevaisuudessa ja mikä on kannattavasti tuotettavissa ja jakeluverkostossamme myytävissä. Vastuullasi on tuotantokeittiöidemme (Helsinki, Naantali, Tallinna) kilpailukykyinen, tuotantostrategian mukainen, tuoteportfolio, jonka elinkaaren hallinta, kehittäminen, käyttöönotto ja kouluttaminen on tekemisesi ydin.

Vastuullasi on löytää huomisen hittituotteet ja viedä ne tuotantoon ja asiakkaille. Mutta tätä ei tarvitse tehdä yksin, sillä teet tiiviistä yhteistyötä tuotekehityksen, hankinnan, myynnin ja markkinoinnin, konseptikehityksen ja operatiivisen toiminnan ja asiakkuuksien, asiakkaiden ja ulkoisten verkostojen kanssa. Työlläsi varmistat, että tuotantomme on paitsi kilpailukykyistä ja asiakkaillemme lisäarvoa tuovaa, mutta myös taloudellisesti tuottavaa. 

Toimit roolissasi myös esimiehenä 1-2 asiantuntijalle ja raportoit työssäsi tuotantojohtajalle.

MIKSI TÄMÄ TYÖ? 

Uusi aika vaatii uudenlaisia ratkaisuja ja uusia tapoja toimia. Tämä tehtävä on yrityksessämme uusi, pääset luomaan roolin, jossa on vaikutusmahdollisuus lukuisten suomalaisten arkeen päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja tapahtumissa sekä ikäihmisten kotona ja palvelutaloissa.

Isojen patojen keittiömme Helsingissä, Naantalissa, Tallinnassa ja ensi vuonna myös Vantaan Pakkalassa tarjoavat upean mahdollisuuden kehittää uusia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa sekä luoda uudenlaisia, laatua ja kannattavuutta lisääviä toimintatapoja.  

Compass Group työnantajana huolehtii henkilökunnan hyvinvoinnista, jotta kaikki voivat olla arjen sankareita. Olemme arvolähtöinen organisaatio, jolle työntekijöillä on todella merkitystä. Työntekijämme tekevät meistä paitsi merkittävän työnantajan, myös upean mahdollisuuden ruokapalvelualalla uraa rakentaville. Meillä ihmiset ovat tärkeitä - niin asiakkaat kuin työntekijätkin.

MITÄ TOIVOMME SINUN TUOVAN TIIMIIN? 

Sinulla tulee olla osaamista tuotanto- / keskuskeittiötoiminnasta, vankka tuoteosaaminen sekä osaamista asiakaslähtöisen tuoteportfolion hallinnasta ja kehittämisestä. Katsomme eduksesi kokemuksen konseptisuunnittelusta. Asiakas-, kuluttaja- ja markkinaymmärrystä olet hankkinut joko elintarviketeollisuuden, kaupan tai ravintola- tai palveluliiketoiminnan parista. Sinun tulee olla taitava kasvun ja kannattavuuden osaaja, rakastat numeroita ja skenaarioita. Otat asioita vastuullesi, johdat ja verkostoidut taidokkaasti ja olet esimiehenä kannustava ja luotettava.

Työkielenäsi ovat suomi ja englanti. Sinulla on hyvä ymmärrys ICT-järjestelmiin paitsi käyttäjänä mutta myös esimiesroolissasi.  

VOISIKO TÄMÄ OLLA SEURAAVA ASKEL URAPOLULLASI? HAE NYT JA TULE MUKAAN TIIMIIN, JOKA LUO MAISTUVIA ELÄMYKSIÄ 

Esittele itsesi ja osaamisesi meille lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi, palkkatoiveineen, alla olevan linkin kautta viimeistään 13.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Hannu Rahnasto, puh. +358 41 5303538. Parhaiten tavoitat Hannun perjantaina 4.12. klo 13-15 välisenä aikana.