Tuotepäällikkö
Vitec Futursoft Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme nyt joukkoomme Tuotepäällikköä, joka ymmärtää nopeasti yritysasiakkaidemme liiketoiminnan tarpeet ja muuntaa ne digitaalisiksi palveluiksi. Tehtävä on uusi ja pääset itse vaikuttamaan toimenkuvaasi sekä kehittämään yrityksemme prosesseja. Tunnet uusien tuotteiden markkinoille viemisen perusteet, pystyt suunnittelemaan uusia tuotteita ja palveluita sekä viemään ne myyntiin asti yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Toivomme että sinussa asuu visionääri, joka vie samanaikaisesti tuotteita sekä projekteja oikeaan suuntaan ja aina maaliin asti. Monipuoliseen ja käytännönläheiseen tehtävään vaaditaan asiakaslähtöistä asennetta ja vastuullista itsenäistä työotetta. Olet määrätietoinen, ripeäotteinen ja aktiivinen henkilö, joka haluaa ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tarjota heille oikeat ratkaisut. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Mikäli tunnet Atlassianin tuotteita, kuten Jira ja Confluence, jotka ovat meillä aktiivisessa käytössä, niin siitä on sinulle etua.

Tarjoamme sinulle hyvän palkan lisäksi laajat työsuhde-edut. Huolehdimme hyvin perehdytyksestäsi tuotteisiimme, yritykseemme ja prosesseihimme. Olemme auto-/konekaupan alalla markkinajohtaja ERP-järjestelmissä Suomessa. Yhdistämme toiminnassamme ison organisaation tuomat mahdollisuudet ja vakauden, mutta päivittäisessä työssämme olemme itsenäinen, tehokas ja joustava yritys. Tiimityytyväisyytemme on huippuluokkaa ja tässä porukassa työkavereiden kanssa on helppo viihtyä. Työpaikkasi sijaitsee Espoon Nihtisillassa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 3.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruiter Saila Karonen, saila.karonen@barona.fi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401503
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo