(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2020

TULE TEKEMÄÄN KANSSAMME UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja kehittääksemme asiakkaillemme huipputuotteita, etsimme nyt kasvavaan joukkoomme useampaa tuotepäällikköä sähkön, kaukolämmön ja jäähdytyksen tuotetarjoamallemme. Voit siis olla joko todellinen moniosaaja tai tietyn alueen ekspertti. Tule mukaan uuteen tiimiimme tuomaan uuden energia-aikakauden mahdollisuudet kaikkien ulottuville. 

Tässä vakituisessa tehtävässä kehität yhdessä asiakkaidemme kanssa tuotteitamme ja palveluitamme tavoitteidemme mukaisesti vaikuttaen konkreettisesti puhtaampaan tulevaisuuteen. Työskentelet Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -liiketoiminnossamme vastaten omien tuotteidesi positioinnista, kaupallisesta menestyksestä sekä elinkaaresta. Yhteistyö on menestyksemme elinehto ja saatkin tueksesi Helenin maailman luokan osaajat. Oman liiketoimintosi lisäksi erityisesti myynti- ja markkinointitiimimme ovat tärkeitä sisäisiä kumppaneinasi.

Olet tuotehallinnan ammattilainen ja sinulla on näyttöä energia-alalta. Menestyäksesi tehtävässäsi, tarvitset myös liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa, kykyä tunnistaa asiakastarpeet sekä intohimoa alaamme kohtaan. Olet asiakaskeskeinen ja haluat kehittää markkinoille parhaat tuotteet ja palvelut. Onhan sinulla myös rooliin soveltuva koulutus.

Toivomme sinusta yhteistyöstä nauttivaa, innostunutta ja kehittymishaluista kollegaa, joka haluaa saattaa asioita loppuun asti sekä kykenee konseptuaaliseen ajatteluun. Takaamme, että pääset kerryttämään osaamistasi motivoivassa roolissa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja laittaa rohkeasti persoonaa peliin. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä ja tehtävästä tarkemmin Ratkaisut ja tuoteportfolion kehitys -liiketoimintomme johtajalta Sari Mannoselta (045 265 1345 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse klo 16.30-17.30: 4.11, 5.11, 9.11, 16.11 ja 18.11.2020.

Kohtasivatko energiamme? Mahtavaa! Voit lähettää hakemuksen helposti rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään tiistaina 24.11.2020. Arvostamme kovasti, jos liität videoesittäytymisen osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!