(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme nyt Operations-tiimiimme kokenutta ja vuorovaikutustaitoista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat sisällöntuotannon työkalujen kehityksestä sekä käytön laajentamisesta uusille käyttäjäryhmille. Johdat paikallisesti työkalujen käyttöönottoa, vastaat kehitystiekartan ja jalkauttamissuunnitelman luomisesta ja toimeenpanosta, sekä viestinnästä eri asianomistajille. Kansainvälisen tiimin jäsenenä tehtäväsi on kehittää sisällöntuotannon työkaluja yhdessä muiden tuotepäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • Vahvaa näyttöä CMS-järjestelmien kehityksen johtamisesta sekä jalkauttamisesta
  • Sujuvaa viestintää suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi
  • Ratkaisukeskeisyyttä, tavoitteellisuutta sekä määrätietoista ja rakentavaa työskentelytapaa
  • Kokemusta erilaisten käyttäjien ja asianomistajien kanssa työskentelystä
  • Kokemusta tuotepäällikkönä toimimisesta ja vaativien hankkeiden läpiviennistä
  • Kokemusta erilaisista agiileista kehitysmalleista ja niiden käytöstä
  • Käytännön kokemus SAFe-mallin soveltamisesta katsotaan eduksi

Lisäksi toivomme sinulta

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Teknisen tai kaupallisen alan tutkintoa tai työssä hankittua ammattitaitoa tuotepäällikön/ tuoteomistajan roolista tai vastaavista kehitystehtävistä

Ymmärrät hyvin sisällöntuotannon liiketoimintaprosesseja ja erilaiset sisällöntuotannon järjestelmät ja niiden kehittäminen ovat sinulle ennestään tuttuja. Olet tuote- ja projektinhallinnan ammattilainen, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Sinulla on verkostoitumis- ja johtamiskykyä sekä pitkäjänteistä otetta asioiden eteenpäin viemisestä sekä paineensietokykyä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet ajattelultasi looginen ja toiminnaltasi järjestelmällinen. Hahmotat hyvin isoja kokonaisuuksia, mutta sinulla on myös silmää yksityiskohdille. Sinulla on positiivinen make it happen -asenne työn tekemiseen ja haluat haastaa itseäsi.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen toimialalla. Olemme kovaa vauhtia kehittyvä ala ja asiantuntijaorganisaatio, jossa energiset ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimista yhdessä. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Ruoholahdessa.  Tällä hetkellä teemme työtä joustavasti ja turvallisesti pääasiassa etätyönä. Tervetuloa mukaan innostavaan oppimisen maailmaan!

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Täytä hakemus palkkatoiveineen 04.11.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat Operations Director Mikael Gardbergilta, puh. 040-7694932. Mikaelin tavoitat parhaiten ke 28.10 klo 8:30-10:00 tai pe 30.10 klo 14:30-15:30.