Tuotepäällikkö
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Digitan kahdeksanhenkinen IoT –tiimi on yksikkö, joka kehittää digitalisoituvaa ympäristöä. Toiminta on vahvassa kasvussa ja haemmekin nyt tiimin vahvistukseksi IoT-pilvipalveluiden

Tuotepäällikköä

Digita kehittää IoT-pilvipalveluita osana asiakkaille tarjottavia kokonaisratkaisuja. Esimerkkinä tästä on uusi OmaVesi-palvelu, joka uudistaa kiinteistöjen vedenmittauksen ja tarjoaa kokonaisratkaisun kiinteistöjen huoneistokohtaisen vedenkulutuksen seurantaan, sekä vesiyhtiöille mahdollisuuden palvella asiakkaitaan uusilla tavoilla. Pilvipalveluiden tuotepäällikön tehtävässä tuet palvelukonseptien kehittämistä sekä otat vetovastuun kehitysprojektien johtamisesta ja pilvipalvelutuotteiden viemisestä eteenpäin.

Myös asiakastyö on tehtävässäsi keskeisessä roolissa; pääset tekemään sekä uusasiakashankintaa että hoitamaan olemassa olevia asiakkuuksia. Lisäksi teet ratkaisumyyntiä ja asiakaspalautteen mukaan määrittelet ja implementoit tuotteen seuraavia kehitysaskeleita.

Työssäsi sinulla on vahva ote kehittämiseen ja pääset pitkäjänteisesti viemään Digitan IoT-pilvipalveluratkaisuja sinun ja tiimin parhaaksi katsomaan suuntaan. Teknistä tukea työhösi antavat tiimisi kollegat sekä yhteistyökumppanit.

Jos sinulla on kokemusta ohjelmistoprojektien vetämisestä ja pilvipalveluiden kehittämisestä sekä ratkaisumyynnistä, saatat olla etsimämme henkilö. Emme hae välttämättä IoT –tekniikan syväosaajaa, mutta tehtävässä keskeisessä roolissa olevien ohjelmistopalveluiden, pilvipalveluiden, sekä erilaisten rajapintojen ymmärtäminen ovat erinomaista osaamistaustaa. Haemme henkilöä, joka tulee luontevasti juttuun asiakkaiden kanssa, on palvelu- ja myyntihenkinen ja ymmärtää myös myyntiprosessien pitkäjänteisyyden.

Digita tarjoaa mielenkiintoisen tehtäväkentän, missä pääset konkreettisesti kiinni IoT:n tekemisen ytimeen ja mukaan suomalaisen infran digitalisoitumiseen. Pääset osaksi start up –henkistä tekemisen kulttuuria, jossa yhdistyy tekemisen vapaus ja vastuu. Työajat on sovittavissa, etätyöt mahdollisia ja toiminnan jatkuvasti kasvaessa tulevaisuudessa myös etenemismahdollisuuksia uralla varmasti aukeaa.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Janne Laaksola, p. 050 476 2881 ja Heidi Aalto, p.040 866 7539. Tartu haasteeseen ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian klikkaamalla ”hae tehtävää”. Hakuaika on 21.10. asti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390000
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere
  • Lisätietoja antaa: Janne Laaksola, p. 0504762881; Heidi Aalto, p. 0408667539