(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Halton Marine

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Haemme Halton Marinelle Lahteen 

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit osana Halton Marinen Technology -tiimiä Lahdessa ja teet tiivistä yhteistyötä erityisesti tuotekehityksen, myynnin sekä projektihallinnon kanssa. Tuotetietous, tuotekehityskäytännöt sekä liiketoiminnan ymmärtäminen ovat merkittävässä roolissa ja seuraat asiakkaiden sekä markkinoiden tuotekehitystarpeita.

Työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • markkinoiden vaatimusten, asiakaskohderyhmien sekä tuotekohtaisten asiakkuuksien määrittely 
  • tuotevaatimusten priorisointi ja vastuu tuotestrategian muutoksista tuotteen koko elinkaaren ajan
  • vastuu tuotetyyppihyväksytyistä tuotteista, tuotesertifioinneista sekä vastaavista auditoinneista
  • vastuu oman tuoteryhmän manuaaleista sekä tuotteen vaatimustenmukaisuudesta
  • myynnin tuki asiantuntijaroolissa tuoteryhmän osalta
  • seurata tuotteiden kannattavuutta ja asiakastyytyväisyyttä
  • tuotekehitys yhteistyössä R&D:n kanssa, myös asiakkaiden haasteiden ja tarpeiden kuvausten laatiminen tuotekehitykselle

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus. Arvostamme kokemusta ilmanvaihtoalasta ja/tai kansainvälisestä organisaatiosta, mutta tärkeintä on teknologialähtöinen ajattelutapa sekä positiivinen asenne työhön. Työskentelytavoiltasi olet tarkka ja työsi jälki on huolellista, lisäksi olet itseohjautuva sekä oma-aloitteinen ja tulet vaivatta toimeen tiimityöskentelytilanteissa. Osaat kommunikoida erilaisissa tilanteissa luontevasti.

Lisäksi arvostamme:

  • sujuvaa kirjallista ja suullista englannin, sekä suomen kielen taitoa
  • Office -ohjelmisto osaamista 
  • paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä

Koska olemme suhteellisen pieni teknologiatiimi, sinulla on mahdollisuus kääriä hihat ja työskennellä kollegojesi kanssa kehittäen kaikkia prosessejamme yhdessä.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme? 

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Technology Director Mika Kirjavainen puh. +358 45 7881 8158 tai mika.kirjavainen@halton.com. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30. syyskuuta

https://www.halton.com/en_GB/-/tuotepaallikko-halton-marine-lahti?redirect=https%3A%2F%2Fwww.halton.com%2Fen_GB%2Fmarine%2Fhalton-marine%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_sapApa5ick2S%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-5%26p_p_col_count%3D2

hakulinkin kautta.  

Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Huomioithan myös, että vain ym. linkin kautta tulleet hakemukset ovat mukana rekrytointiprosessissamme.