(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020
Haemme Työterveys –yksikköön Helsinkiin tai Tampereelle  äitiyslomasijaiseksi

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ työterveyshuollon laatuverkoston tuotealueelle

Tuotepäällikkönä vastaat Työterveyshuollon Laatuverkoston palveluliiketoiminnasta. Suunnittelet, ohjaat, arvioit ja kehität vastuullasi olevaa tuotealuetta. Lisäksi voit toimia asiantuntijana Työterveyslaitoksen tutkimus- ja kehittämisprojekteissa.

Työterveyshuollon Laatuverkoston toiminta on valtakunnallista ja palvelee koko asiakas- ja kumppanuusverkostoa. Laatuverkoston toimintaan sisältyy mm. työterveyshuollon toiminnan laadun mittaamista ja laatumittarien kehittämistä sekä verkostotoiminnan tukemista erilaisten sähköisten kanavien ja tilaisuuksien kautta. Verkostomainen toiminta edellyttää jatkuvaa keskustelua verkoston jäsenten kanssa ja heidän tarpeidensa kartoittamista. 

Odotamme Sinulta vahvaa b-to-b myynnin, markkinoinnin ja palvelujen kehittämisen osaamista, työterveyshuollon ja laatuasioiden tuntemusta, verkostoitumistaitoja, sekä tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Arvostamme lisäksi hyvää ymmärrystä kyselytutkimusten organisoinnista sekä erilaisten digitaalisten alustojen käytöstä. Odotamme Sinulta positiivista, innostavaa, sitouttavaa asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä. Kykenet selkeään viestintään suomen-, ruotsin- ja englanninkielellä.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä valtakunnallisessa ja verkostomaisessa työyhteisössä. Työsuhde on määräaikainen ja kestää aluksi noin vuoden. Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa sovellamme Työterveyslaitoksen työehtosopimusta ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Toimimme Helsingin ohella neljällä muulla paikkakunnalla. 

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja, ylilääkäri Eva Helaskoski puh. 046 851 2432 (arkisin klo 16-17) ja Mika Nyberg puh. 040 557 5640, sähköpostikyselyt: etunimi.sukunimi@ttl.fi.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 18.6.2020 mennessä alla olevasta linkistä. Huomaathan, että haastattelemme jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!