(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Polartherm Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Etsimme nyt uuteen tehtävään

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

lämpöpumpuille ja vesikiertoisille lämmittimille.

Vastaat uuden tuoteryhmän, Green Energies-laitteiden lisäämisestä yhtiön tuotevalikoimaan. Perehdyt tuotteisiin, suunnittelet niiden myynnin ja markkinoinnin sekä kartoitat, rekrytoit ja koulutat niiden jälleenmyyjät. Toisena vastuualueena Sinulla on jo pitkään yrityksen valikoimissa olleiden vesikiertoisten lämmittimien tuoteryhmän myynnin kehittäminen. Toimit jälleenmyyjien ja rakennuskonevuokraamoiden edustajien teknisenä tukena ja autat tarvittaessa myös kohteiden suunnittelussa.

Et pelkää haasteita ja Sinulla on vahva kokemus asiantuntija- / ratkaisumyynnistä ja toimit itsenäisellä otteella. Koulutukseltasi olet mieluiten energiatekniikan insinööri. Olet tulos- ja myyntiorientoitunut, ja teet tiivistä yhteistyötä niin asiakkaiden kuin oman organisaation kanssa. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito, saksan kielen taidosta on tehtävässä etua. Liikkuminen aktiivisesti asiakkaiden luona on luontainen toimintatapasi, mutta hoidat myös muut vastuusi huolella. Asuinpaikkasi / kotikonttorisi voi olla missä päin tahansa Etelä-Suomea, tehtaalla Luvialla käyt tarpeen mukaan.

Tarjoamme Sinulle itsenäisen ja uuden sekä haastavan tehtävän vakavaraisessa ja menestyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla EEZY PERSONNEL, konsultti Ari Juvonen puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.5.2020 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.