Tuotepäällikkö
Phoenix Contact Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020
Phoenix Contact Oy
Phoenix Contact on kansainvälisesti voimakkaasti kasvava sähköisen liitäntätekniikan ja automaatioteknologian toimittaja. Yrityksemme perustettiin yli 90 vuotta sitten. Konsernissamme on noin 18 000 työntekijää, 55 tytäryhtiötä ja yli 30 edustajaa ympäri maailmaa. Tehtävänämme on luoda innostavia ja innovatiivisia ratkaisuja, solmia luottamukselliset suhteet asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä toimia kaikkien osapuolten eduksi. Tiheän myyntiverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua kaikkialla maailmassa. www.phoenixcontact.fi

Vahvistamme teknistä asiantuntijatiimiämme ja haemme nyt tuotepäällikköä.

Tässä roolissa vastaat Interface tuotteiden myynnistä- ja markkinoinnista. Toimit aktiivisesti sekä Vantaalla sijaitsevassa pääkonttorissamme että liikkuen asiakkaissa yhdessä asiakkuuksista ja myynnistä vastaavien aluepäälliköiden kanssa. Ymmärrät monipuolisesti niin asiakkaiden liiketoiminnan tarpeita kuin edustamiesi tuotteiden tarjoamia mahdollisuuksia. Hankit aktiivisesti uusinta tietoa emoyhtiöstä ja siirrät sitä omaan organisaatioosi sekä edelleen asiakkaille. Tekninen asiakaskoulutus kuuluu myös tehtäviisi.

Tuotteisiin voit tutustua Phoenix Contactin sivuilla -> tuotteet/tuoteluettelot/tuoteluettelo 5: Interface-tekniikka ja kytkentälaitteet.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aihepiirin asiantuntemusta, teknistä koulutusta (esim. automaatio- tai sähköinsinööri/DI) ja mielellään vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisesta työstä. Olet suunnitelmallinen, vastuullinen ja omaat kaupallisen ja tavoitteellisen työotteen. Toimit vakuuttavasti ja asiantuntevasti vuorovaikutustilanteissa ja viihdyt asiakastyössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme monipuolisen roolin vakavaraisessa, voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Meillä on viihtyisä työympäristö, erinomaiset edut ja panostamme asiantuntijoidemme kouluttamiseen alan parhaiksi asiantuntijoiksi!

Kiinnostuitko? Rekisteröi hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.5. mennessä osoitteessa www.personnel.fi "Tuotepäällikkö / Phoenix Contact Oy".

Lisätiedot tehtävästä: Heidi Tuomikorpi, Eezy Personnel p. 043-824 3261


Sijainti: Niittytie 11, Vantaa
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot