(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Paletti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

Lehtipiste-konserniin kuuluva Paletti Oy on ollut korttialan merkittävä toimija Suomessa jo lähes 100 vuotta. Korttien lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat paketointitarvikkeet, juhlatuotteet, kalenterit ja pienet lahjatavarat.  Olemme verkottuneet kansainvälisesti mm. maailman johtavan korttiyrityksen Hallmarkin kanssa. Liikevaihtomme oli vuonna 2019 noin 14 milj.€. Toimipaikkamme sijaitsee Vantaan Koivuvaarassa.  

Tavoitteenamme on olla dynaaminen satavuotias, joka on alan edelläkävijä ja kehittäjä. Haemme sinua tunteiden välittämisestä innostuva ja trendit haistava

TUOTEPÄÄLLIKKÖ 

Tehtävänäsi on nimettyjen tuoteryhmien valikoimien kokonaishallinta ja siihen liittyvät moninaiset vastuut. Vastaat tavarantoimittajasuhteista, hinnoittelusta, kannattavuudesta, saatavuudesta ja kilpailijaseurannasta. Suunnittelet tuoteryhmäsi kampanjat ja tuotat materiaalia myynnin ja esillepanojen tueksi.

Yhteistyöverkostosi koostuu mm. sisältösuunnittelun, myynnin ja tuotannon ammattilaisista. Olet osa Lehtipiste-konsernin valikoima- ja tuotehallinnan tiimiä ja raportoit Lehtipiste-konsernin valikoimajohtajalle.

Olet liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen valikoimahallinnan ammattilainen ja kokenut tuoteprojektien vetäjä. Analysoit mennyttä ja luot systemaattisesti tulevaa. Osaat organisoida, priorisoida, vaikuttaa ja keskittyä oleelliseen. Tapasi kommunikoida on yhteistyötä rakentava ja säilytät ammattimaisuutesi tiukoissakin tilanteissa.

Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja projektinhallintataidot, kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja soveltuva kaupallinen koulutus luo pohjan osaamisellesi.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää 19.3.2020 mennessä lähettämällä palkkatoiveesi sisältävä hakemus ja cv oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa valikoimajohtaja Netta Kuhlberg p.050 5416 641 varmimmin 16.3. klo 9-10. tai netta.kuhlberg@lehtipiste.fi