(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Bittium Wireless Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Tule tekemään Defence ja Security –liiketoiminnan Tough Mobile –tuoteperheestä kansainvälinen menestystarina!

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Työnantajalupauksemme löydät täältä: https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Etsimme nyt joukkoomme tuotepäällikköä tekemään Tough Mobile –tuoteperheestä maailman paras älypuhelinalustaan perustuva ratkaisu tietoturva- ja viranomaismarkkinoiden vaativimpiin tarpeisiin. Identifioit aktiivisesti asiakas- ja markkinatarpeita, hallinnoit roadmappeja, priorisoit tuotemahdollisuuksia sekä parannat ja ylläpidät nykyisiä tuoteominaisuuksia elinkaarihallinnan ja liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti. Tuotat korkean tason tuotevaatimuksia ja iteroit niitä yhdessä tuotekehitystiimin kanssa. Koordinoit go-to-market strategioita tuotteiden ja ominaisuuksien lanseerauksessa. Toimit tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien; tuotekehityksen, liiketoiminnan kehityksen, liiketoimintajohdon ja asiakkaidemme kanssa. 

Odotamme sinulta kokemusta liiketoiminnan kehittämisen, teknisen myynnin tai myynnin tuen tehtävistä sekä vahvaa kaupallista ajattelutapaa yhdistettynä tekniseen mielenkiintoosi. Soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutuksesi tukee osaamistasi. Ymmärryksesi tietoturvan, SW tai HW-kehityksen parista katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea etsimme liiketoimintalähtöistä asiantuntijaa joukkoomme. Nautitkin dynaamisesta työskentelystä myynnin, asiakkuuksien ja tuotekehityksen kanssa etsien aktiivisesti uusia ratkaisuja tuoteperheen kehittämiseksi. Arvostamme kyvykkyyttäsi ongelmanratkaisuun sekä hyviä projektijohtamisen taitoja. Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti englannin ja suomen kielellä. Tehtävässä odotamme 50-80 päivän matkustusvalmiutta vuositasolla, toimipisteesi voi sijaita Oulussa tai Espoossa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Johanna Massa, p. 040 144 3333. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 8.3.2020.