(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
HyXo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluamme vahvistaa prosessilaitteisiin erikoistunutta myyntitiimiämme

Oletko sinä Itä- ja Kaakkois-Suomen alueelle etsimämme

TUOTEPÄÄLLIKKÖ?

Tehtävässäsi vastaat myyntityöstä Itä- ja Kaakkois-Suomen alueella. Toimipaikkasi voi sijaita esimerkiksi Lappeenrannassa tai muualla Kaakkois-Suomen alueella. Olet jo valmis myynnin ammattilainen tai sinulla on ymmärrystä alamme tuote- ja asiakaskentästä. Työsi keskeisin sisältö on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. 

Laadukas myyntipalettisi koostuu pumpuista, puhaltimista, suodatinratkaisuista, vedenkäsittelylaitteista ja kemikaaleista. Asiakkaasi koostuvat eri teollisuuden alojen tuotantolaitoksista, energiateollisuudesta sekä juoma- ja jätevesilaitoksista.

Tuotepäällikkönä  vastuullesi kuuluu yhteydenpito ulkomaisiin päämiehiin sekä huolehtiminen siitä, että päämiesten tuotteista on saatavilla viimeisin tieto yrityksemme sisällä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä osaamista. Ennen kaikkea on tärkeää, että innostut myynnistä ja tartut toimeen saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Tavoitteellisen myyntityön onnistumiseksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet valmis matkustamaan ja tapaamaan asiakkaita säännöllisesti. Ulkomaalaisten päämiesten johdosta odotamme sinulta myös sujuvaa englanninkielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2020 mennessä osoitteeseen hakemus@hyxo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa 14. ja 21.2.2020 klo 13.00-14.00 myyntipäällikkö Tero Tupakka puh. 010 417 4561

jä myynti myyntityö tekninen myynti tekninen tekni tekninen kauppa