(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme Asiakkuudet-yksikköömme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikön tehtävään sisältyy monipuolisia tuotteiden ja palveluiden kehittämistehtäviä ideasta lanseeraukseen ja jälkiseurantaan, tuoteportfolion hallinta sekä näihin liittyvät prosessit. 

Tuotepäällikkö erikoistuu mm. kaukolämpöön, kaukojäähdytykseen, kaasuun, lämpöpumppuihin ja muihin energiaratkaisuihin liittyvien palveluiden kehittämiseen. Tuotepäällikkö tekee läheistä yhteistyötä mm. tuotekehityskollegojen, myynnin, markkinoinnin, energiantuotannon, asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. 

Toivomme Sinulta soveltuvaa teknistä tai kaupallista korkeakoulututkintoa ja työkokemusta energia-alalta tai tuotekehityksestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä, aikaansaavaa ja pitkäjänteistä työskentelytapaa. Arvostamme yhteistyökykyä, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja halua vastuunottoon. Solahtaaksesi sujuvasti innovatiiviseen ja rentoon porukkaamme, toivomme sinunkin olevan ulospäinsuuntautunut, innostuva ja huumorintajuinen.

Me Sähkölaitoksella olemme ylpeitä työmme jäljestä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Viime aikoina olemme ottaneet käyttöömme Lean-ajatteluun perustuvan prosessijohtamisen ja valmentavan esimiestyön periaatteita; haluamme niidenkin kautta tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja halutuimmat palvelut. Yhteiskunnallisella tasolla missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan - toivottavasti tämä toimintamme ydin on myös osa sinun arvomaailmaasi. Strategiamme ytimessä asiakkaiden lisäksi on hyvinvoiva ja innostunut henkilöstömme. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, innostuneen tiimin tuen sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä tuotekehityksen ammattilaisena.  

Innostuitko? Tuotekehityksen päällikkö, Christian Geiger, puh. 0400 834 858, kertoo sinulle mielellään tarkemmin tehtävästä ja työyhteisöstä. Tavoitat hänet parhaimmin keskiviikkoisin klo 13-14 ja perjantaisin klo 10-11. 

Hae tehtävää 23.2. mennessä osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura.