(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Tecalemit Flow Oy (Vantaa)

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Hakuaika 22.11.2019 – 08.12.2019

Tecalemit Flow Oy on teknisen maahantuonnin ja myynnin parissa toimiva yritys, joka toimittaa prosessiautomaation laitteita ja ratkaisuja teollisuuden, energiatuotannon sekä urakoitsijoiden ja laitevalmistajien tarpeisiin. Yrityksen tuoteohjelma käsittää venttiilit, pumput, prosessiautomaation kenttälaitteet, instrumentoinnin ja tyhjiötekniikan sekä vesihuollon prosessilaitteet. Yrityksen vahvuutena on osaava henkilökunta ja alansa johtavat laitevalmistajat.

Tecalemit Flow Oy etsii nyt kauttamme innokasta ja ulospäin suuntautunutta tuotepäällikköä tyhjiötekniikan tiimiin. Tehtävässä myyt konsultoivalla otteella tyhjiötekniikkaosaston tuotteita sekä niihin liittyviä palveluita. Kasvatat ja hoidat olemassa olevia asiakkuuksia sekä teet uusasiakashankintaa. Tuotteista tarjotaan kattava koulutus perehdytyksen aikana ja osaamistasi kehitetään systemaattisesti. Tuotekoulutuksia järjestää päämiehemme Euroopassa. Voit olla joko koulusta valmistunut tulevaisuuden teknisen myynnin ammattilainen tai kokeneempi alan konkari.

Luonteeltaan työ on konsultoivaa myyntiä, jossa menestyminen kysyy tekijältään intoa sekä hyviä kuuntelu- ja neuvottelutaitoja. Hakijassa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat päämäärätietoinen luonne, sosiaalinen ja rohkea ulosanti sekä halu tehdä tuloksellista myyntityötä. Tulet työssäsi tekemään asiakaskäyntejä, joten ajokortti ja matkustusvalmius kotimaassa on välttämätöntä työtehtävän suorittamiseksi. Suomen ja englannin kieltä puhut ja kirjoitat sujuvasti asiakkaidesi ja päämiehiesi kanssa. Muu kielitaito lasketaan eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta soveltuvaa teknisen alan tutkintoa.

Tarjoamme laajan perehdytyksen tuotteisiin ja myyntitapoihin, laadukkaan tuotevalikoiman, kattavan terveydenhuollon, kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten voit hakea paikkaa lähettämällä sähköpostitse vapaamuotoisen hakemuksen sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 8.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Tuotepäällikkö".

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Esa Riikonen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.