(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Atoy Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Haemme Atoy Automotive Finland Oy:n palvelukseen Espoon Kivenlahteen ammattitaitoista ja kehittämishaluista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

työskentelemään auton varaosien ja tunnettujen tuotemerkkien parissa

Tuotepäällikön tehtävässä sinulla on kokonaisvastuu omien tuoteryhmiesi elinkaaren suunnittelusta ja hallinnasta. Tuoteryhmiksesi saat käynnistimet, laturit, sähkö- ja jarruosat. Vastaat tuotelinjojen valikoimasta ja kehittämisestä, hinnoittelusta sekä tuotetietojen päivittämisestä sähköiseen luetteloon. Pidät yhteyttä kansainvälisiin päämiehiimme ja vastaat yhteistyön kehittämisestä.  Tarjoat myös markkinointimateriaalia ja tukea myyntiimillemme sekä teknistä tukea myyjillemme ja asiakkaillemme. Takuupäätöksiä hoidat yhteistyössä toimittajien kanssa.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta tuoteryhmien menestyksekkäästä hallinnasta sekä ymmärrystä toimitusketjusta. Tehtävään sopii hyvin kaupallinen tai tekninen koulutus. Tuotepäällikkönä olet vuorovaikutuksessa päämiesten, myynnin ja asiakkaiden kanssa, joten hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat tärkeitä.

Työssä tarvitset suomen kielen lisäksi vahvaa englannin kielen osaamista. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja hallitset Microsoft Officen käytön. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, aktiivinen sekä työskentelet järjestelmällisesti ja suunnitelmallisesti myös paineiden alla. Työssä tärkeintä on halu oppia uutta ja hyvä asenne.  Autoalan ja varaosien tuntemus on etu, mutta opit nämä taidot myös työn ohessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä perheyrityksessä. Pääset kehittämään oman työsi sisältöä itsenäisessä tehtävässä, mutta saat tueksesi ammattitaitoisen, osaavan ja huumorintajuisen tiimin tuen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Oletko sinä uusi tuotepäällikkömme? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.12.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@atoy.fi. Merkitse viestin osoitekenttään otsikoksi "Tuotepäällikkö". Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Mäki, puh 050 351 2215.