(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Etsimme innokasta ja aktiivista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

hammaslääketieteellisten kuvantamistuotteidemme kehitystiimiin Helsinkiin.

Tehtävässä vastaat tuotemarkkinoinnin suunnittelemisesta ja kehittämisestä yhteistyössä markkinointiosastomme kanssa. Tuet myynti- ja jakeluorganisaatioitamme toimimalla tuoteasiantuntijana ja pitämällä tuotekoulutuksia. Verkostoidut myös aktiivisesti sidosryhmiemme kanssa keräten tietoa markkinoista ja kilpailijoista sekä tuotteidemme käytöstä. Jalostat tätä tietoa ja luot sen avulla kehitysehdotuksia ja roadmappeja tuotekehitystiimimme käyttöön. Esität myös rohkeasti ajatuksiasi toimintamme kehittämiseksi.

SINULLA ON

  • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus (KTM/DI tai vastaava)
  • kokemusta tuotehallinta-, myynti- tai tuotemarkkinointitehtävistä
  • vahvat yhteistyötaidot sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen
  • erinomainen englannin ja suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito
  • valmius matkustaa enintään 25% työajastasi
  • aitoa kiinnostusta teknologiatuotteita ja terveydenhuollon toimialaa kohtaan

Eduksesi katsomme myös aiemman työkokemuksen terveydenhuollon tuotteiden parista tai kansainvälisestä toimintaympäristöstä. Muu kielitaito, esimerkiksi saksa, ranska, espanja tai kiina, on myös plussaa.

MIKSI PLANMECA?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä terveydenhuollon teknologian parissa. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kasvamaan kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Lauri Seppälä, Head of Product Management, puh. 020 779 5784 tai lauri.seppala (at) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.12.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!