(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko olla mukana kehittämässä asiakkaillemme tulevaisuuden henkilöstöpalveluja? Haluatko työssäsi löytää ja konkretisoida ne WAU-tekijät, joilla asiakas saa parasta hyötyä Seuren palveluista? Etsimme nyt iloiseen ja itseohjautuvaan joukkoomme uutta tuotepäällikköä vähintään vuoden kestävään sijaisuuteen.

Tuotepäällikön tehtävänä on kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa palveluratkaisuja turvaamaan riittävää henkilöstön saatavuutta ja auttaa henkilöstöratkaisuja helpottavan tiedon hyödyntämisessä. Kehitämme palveluitamme moniammatillisesti asiakkaan kanssa yhdessä. Tuotepäällikkönä sinulla on kyky löytää ongelmien juurisyitä ja taidot lähteä kehittämään täysin uudenlaisia palveluita liiketoiminnan tueksi. Olet henkilö, joka saa muut tempaistua mukaansa toimimaan yhteisen tavoitteen eteen ja innostumaan palveluiden kehittämisestä. Viet asiat huolella maalin ja tuet matkalla myös muiden onnistumista. Jos tunnistat itsesi tehtävänkuvasta, voit olla etsimämme palvelumuotoilun ammattilainen.

Tehtävääsi kuuluu tuotejohtamisen koko elinkaari, mutta tekeminen tulee painottumaan uusien ratkaisujen kehittämiseen. Sinulle palveluliiketoiminta on tuttu ympäristö. Parhaimmat edellytykset tehtävään antaa aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelujen kehittämisestä ja johtamisesta. Menestyminen tehtävässä edellyttää kykyä fasilitoida ja tehdä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa tavoilla, jotka tuottavat toimivia ja innovatiivisia palveluita. Sinulla on osaamista ja kokemusta palvelumuotoilusta tai palvelujen johtamisesta. Tuotepäällikkönä vastaat lisäksi Seuren palveluvalikoiman kehittämisestä yhdessä muiden tuotepäälliköiden kanssa, sekä olet osaltasi vastaamassa Seuren liiketoiminnan onnistumisesta. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä tehtävänäsi vastaat asiakkaan palvelukokemuksesta.

Tehtävissä edellytetään:

 • Aikaisempaa työkokemusta palveluliiketoiminnassa työskentelystä
 • Avoin mieli valmentavaa johtamista kohtaan ja itsenäistä työskentelytapaa
 • Kokemusta palveluiden muotoilusta tai johtamisesta
 • Kokemusta projektien johtamisesta
 • Kyky tunnistaa asiakkaidemme tarpeita ja luoda yhdessä asiakkaan kanssa parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Vähintään AMK-tasoista tutkintoa

Arvostamme:

 • Kokemusta henkilöstöpalvelualan kehittämisestä ja johtamisesta
 • Kokemusta palvelujen hinnoittelusta, laadunvarmistuksesta, markkinoinnista ja myynnistä
 • Kokemusta data-analytiikasta, erityisesti hr-analytiikkaan liittyen
 • Pitkäjänteisyyttä ja kykyä nähdä kokonaisuudet niin asiakkaan kuin liiketoiminnan kannalta

Meillä Seuressa saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Teemme työtä ja ratkaisuja, joilla tuetaan asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille. Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan, rohkeasti kehittyvän ja innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta tukevan yrityskulttuurin sekä koko työyhteisön tuen.

Joko kiinnostuit? Vai jäikö joku vielä askarruttamaan mieltäsi? Lisätietoja tehtävästä antavat tuotepäällikkö Niina van Zinderen p. 040 701 4143 torstaina 7.11. klo 10–11 ja 16–17 sekä perjantaina 8.11. klo 11–12 ja vastaava tuotepäällikkö Ville Mikkonen p. 040 048 2922 keskiviikkona 13.11. klo 15-16 ja torstaina 14.11. klo 14-15.

Haku päättyy sunnuntaina 17.11.2019, mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Ilmoitathan meille myös palkkatoiveesi.