(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Onko silmäterveys ja optinen ala sinulle tuttua? Ovatko näkemisen eri ratkaisut, analyyttisyys ja erinomainen organisointikyky sinun vahvuuksiasi?

Etsimme Silmäaseman hallintoon Helsingin Pasilaan


TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

vastuualueenaan Silmäaseman optisen kaupan linssit, piilolinssit ja silmälasitarvikkeet

Tuotepäällikkönä toimit osana silmäterveyspalvelut -tiimiä, joka vastaa Silmäaseman optisen kaupan valikoiman hankinnasta, kannattavuudesta, kilpailukyvystä ja kysyntälähtöisyydestä. Monipuolisen tehtävän keskeiset osaamisalueet ovat valikoimahallinta, ostaminen, hinnoittelu, toimitusketjun hallinta, tavarantoimittajayhteistyö, markkinointisisältöjen tuottaminen ja oman vastuualueesi osalta asiakaskokemukseen vaikuttaminen.

Sinulla on vähintään 5 vuoden monipuolinen työkokemus optikon kliinisestä työstä. Erityistyölasipätevyys ja diagnostisten lääkeaineiden anto-oikeus katsotaan vahvuuksiksi. Optikon koulutuksen lisäksi eduiksi katsotaan kaupallinen koulutus ja/tai osaaminen. Kykenet analysoimaan ja kehittämään tuoteryhmääsi tuloshakuisesti.  Osaat käyttää sujuvasti Microsoft Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä. Olet taitava viestijä sekä suomen että englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Odotamme sinulta kaupallista otetta työhön sekä aitoa kiinnostusta kehittää Silmäaseman valikoimaa entistä asiakaslähtöisemmäksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet taitava viemään kehitysideoita käytäntöön. Toimit tiiviissä yhteistyössä silmäterveyspalveluiden tiimin, markkinoinnin, myymälähenkilökunnan, aluejohdon sekä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle arvostetun ja keskeisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä yhtiössä. Meillä on uudet moderneja työtapoja tukevat toimitilat Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista koti- ja ulkomailla. Olemme savuton työpaikka.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, aloitus sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja voit kysyä palvelujohtajaltamme, Pauliina Aallolta puhelimitse (p. 041-5187806) soittoaikoina ti 5.11. klo 8-9 ja to 7.11. klo 15-16.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveineen viimeistään 12.11.2019 osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi.