(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
ETRA Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Tule rakentamaan kanssamme laadukasta, tehokkaasti toimivaa ja innovatiivista toimintaympäristöä teollisuudelle. Laajalla tuotevalikoimalla sekä erikoistuotteiden omalla valmistuksella tuotamme asiakkaillemme aitoa lisäarvoa – mahdollisuuden keskittää tarvikehankinnat yhdelle tehokkaasti toimivalle, laadukkaalle ja luotettavalle kumppanille.

Haemme laakerit ja voimansiirtotuotteet sekä kone- ja laitetiivisteet-tuoteryhmistä vastaavaa

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

osaksi iloista ja energistä tiimiämme.

Olet innokas ja asiakaspalveluhenkinen joukkuepelaaja.

Toimit yhteistyössä koko Etran myynti- ja osto-organisaation sekä tunnettujen tuotemerkkien organisaatioiden kanssa. Vastaat tuotteiden laadukkuudesta sekä kilpailukyvystä. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi tuoteportfolion kehittäminen, koulutukset sekä uusien tuotetarpeiden määrittäminen. Pääasiallinen sijaintipaikkasi on Hämeenlinnan logistiikkakeskuksessamme.

Hakijoilta toivomme teollisuuden ja teknisen kaupan tuntemusta, teknisen/kaupallisen alan koulutusta sekä vahvaa tuotealueen osaamista.

Arvostamme ahkeruutta ja iloista sekä motivoitunutta asennetta.

Kehität itseäsi jatkuvasti opettelemalla uutta. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisellä palkalla ja eduilla.

Tehtävä on vakituinen.

Jos kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävään täyttämällä hakemus palkkatoiveineen https://etola.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1 27.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-9 Category Manager Esa-Pekka Kovalainen puh. 040 868 4533.