(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Algol Trehab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haussa Espooseen digimarkkinoinnista kiinnostunut

TUOTEPÄÄLLIKKÖ

Nautitko myyntityöstä? Saavatko tekniset tuotteet ja digitaaliset ratkaisut sinut innostumaan? Oletko henkilönä empaattinen ja sosiaalinen, ja sinulla on luontainen halu auttaa muita? Kiinnostavatko uudet haasteet mukavassa työyhteisössä, jossa matalan organisaation ansiosta on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön? Jos innostuit, saatat olla etsimämme henkilö!

Algol Trehab Oy on Suomen markkinoilla arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä myyvä yritys. Etsimme nyt tuotepäällikköä kokonaan uuden digitaalisen palvelutuotteen lanseeraukseen Suomen markkinoilla. Koska palvelu on uusi, työsi koostuu aluksi konseptoinnista ja suunnittelusta ja jatkossa palvelun myynnistä ja markkinoinnista koko Suomen alueella. Tulevaisuudessa työhön kuuluu digitaalisen tuoteperheen kasvattamista. Pääasiallinen toimipiste on Espoo.

Toivomme sinulta:

  • Kaupallista tai teknistä koulutusta 
  • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, kehittämishalukkuutta sekä ennen kaikkea polttavaa myynti-innokkuutta
  • Pitkäjännitteisyyttä ja valmiutta tehdä myös palvelun kehitys- ja  suunnittelutyötä 
  • Muutaman vuoden kokemusta myyntitehtävistä ja/tai kehitystyöstä, mielellään palveluliiketoiminnan ja/tai digimarkkinoinnin alalta. Digihealth-orientaatio on plussaa
  • Kiinnostusta terveydenhoitoalaan
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, joka antaa samalla vapautta ja vastuuta ja jossa on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa. Perheomistuksessa olevassa Algol-konsernissa saat kilpailukykyisen palkan lisäksi mm. ePassiedun sekä kattavan sairaanhoitovakuutuksen. Tärkein etu lienee kuitenkin mukava ja kannustava työporukka!

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Huomaa, että viimeinen hakupäivä on jo 20. lokakuuta – meillä edetään ripeästi!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa toimitusjohtaja Johan Wulff, puh.  050 343 8964, maanantaina 14.10. klo 15-16 ja keskiviikkona 16.10. klo 14-15.