(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Mondo Fresco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Päävastuualueesi ovat Mondo Frescon tuoteryhmien ja tuotteiden kaupallistaminen ja teet tiiviisti yhteistyötä myynnin kanssa. Laadit vuosittaisen markkinointibudjetin sekä vastaat sen kannattavasta toteuttamisesta.

Toimenkuvaasi kuuluvat myös mm. tuotelanseeraukset, tuotetietojen hallinta, markkinointimateriaalin ja messujen suunnittelu sekä internet-sivujen ylläpito

Olet lähes päivittäin yhteydessä eurooppalaisten päämiestemme kanssa. Työhön kuuluu satunnaista matkustamista. Osallistut myös yrityksen strategiatyöhön yhdessä toimitusjohtajan kanssa.

Toivomme hakijalta:

Sinulla on kaupallinen koulutus sekä vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista, tuote- ja/tai markkinointipäällikön, tehtävistä elintarvikealalla. Olet numerotarkka ja huolellinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista MS Office -osaamista ja sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen on eduksi.

Hyvä ruoka on lähellä sydäntäsi. Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen. Yrityksessämme korostuu yhteistyön tärkeys ja siksi odotamme sinulta joustavan tiimipelaajan taitoja. Haluat omalta osaltasi kehittää Mondo Frescoa ja olet innokas tarttumaan uusiin haasteisiin.

Tarjoamme:

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa kilpailukykyisin eduin. Saat erinomaisen mahdollisuuden näyttää osaamisesi kasvavassa yrityksessämme.

Yhteydenotot:

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 21.10.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: rekry@mondofresco.com. Merkitse viestin aiheeksi ”Tuotepäällikkö”.

Työn aloittamisaika on viimeistään marraskuun lopussa

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Turunen numerosta 050-3467016