(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Suomen Erillisverkot konserni

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Erillisverkot-konserni hakee

Tuotepäällikköä

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme sinua, alustatalouteen erikoistunutta tuotepäällikkö vastaamaan Keko PaaS -alustapalvelusta. Tehtävä sijoittuu Leijonaverkot tytäryhtiöön.

Tuot osaamisellasi lisäarvoa ohjelmistopohjaisen alustapalvelumme teknologiseen ja liiketoiminnalliseen kehittämiseen. Työssäsi käyt keskustelua asiakkaiden kanssa heidän tarpeistaan ja suunnitelmistaan, ja luot polkua alustapalvelun kehittämisen tueksi. Vastaavasti rakennat asiakkaiden liiketoimintaa tukevaa digitaalista ekosysteemiä rekrytoimalla soveltuvia ohjelmistopalvelutuottajia alustapalveluun kumppaneiksi. Vastaat myös palvelun kannattavuuden kehityksestä.

Olet jäsenenä osaavassa tiimissä, jonka päätehtävä on tukea asiakkaitamme digitalisaation tiellä. Verkostosi koostuu asiakkaista ja ohjelmistokumppaneista sekä kollegoinasi toimivista ohjelmistokehittäjistä, ohjelmistoarkkitehdeistä, tuotepäälliköistä ja asiakasvastaavista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää nykyaikaisen ohjelmistoliiketoiminnan tuntemusta ja kiinnostusta alustatalouden tuomiin mahdollisuuksiin. Innostut uusista teknologioista ja niiden soveltamisesta. Näet merkitystä siinä, että saat olla edesauttamassa teknologian hyödyntämistä kansalaisten turvallisuutta edistävissä nykyaikaisissa ohjelmistoratkaisuissa.

Koulutuksesi voi olla korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutasoinen, mielellään tietotekniikan tai ohjelmistokehityksen alalta. Koulutustasoa tärkeämpää ovat kuitenkin näytöt ohjelmistoliiketoiminnan parista, hyvä asenne sekä halu oppia ja kehittyä.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia tehtäviä asiantuntevassa työyhteisössä, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön vakavaraisessa ja kehittyvässä organisaatiossa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Toimipaikkasi sijaitsee Espoossa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotehallintajohtaja Kristian Nieminen, kristian.nieminen@erillisverkot.fi. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 20.10.2019 mennessä.