(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Sarlin Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Sarlin Oy Ab hakee tuotepäällikköä Pohjois-Suomen alueelle myymään maailman parhaita kaasuhälyttimiä teollisuuden ja julkisen sektorin asiakkaille

Haemme Kaasu- ja Energiatekniikan tiimiin Tuotepäällikköä.

Vastaat omalla myyntialueellasi olemassa olevien asiakkaidemme palvelemisesta ja uusien ratkaisujen myymisestä sekä uusasiakashankinnasta myyntibudjettisi puitteissa.
Luotettavalla ja laadukkaalla työlläsi varmistat asiakkaillemme parhaan asiakaskokemuksen ja parhaat ratkaisut. Seuraat aktiivisesti markkinaa ja toimintaympäristöä. Tiivis yhteistyö organisaatiomme muiden myyntitiimien ja huollon kanssa kuuluu työnkuvaasi. Myyntialueesi on Vaasa-Jyväskylä-Joensuun yläpuolinen alue, kollegasi hoitaessa Etelä-Suomen asiakkuuksia. Tehtävässä raportoit myyntipäällikölle.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta teknisen myynnin tehtävistä ja avainasiakkaiden hoitamisesta. Ymmärrät asiakasyritystemme, erityisesti prosessiteollisuuden liiketoiminnan ja prosessit. Olet aktiivinen ja energinen, sekä tottunut liikkuvaan työhön ja toimimaan kotikonttorilta käsin. Sinulla on soveltuva koulutustausta, ennen kaikkea arvostamme halua oppia uutta ja kehittyä teknisen myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, alan parhaat ammattilaiset tueksesi sekä hyvät työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa  Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.9.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi