(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

Tule mukaan joukkoomme jättämään kädenjälkesi maailmaan. Haemme sinua

 

Tuotepäällikkö/Product manager, Digitaaliset palvelut

 

Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimiin. Tiimimme keskittyy kasvattamaan ripeästi uusia kiertotalouden palveluita. Opimme jatkuvasti uutta ja saamme aikaan tuloksia hyvällä sykkeellä. Tuotepäällikkönä vastaat nimettyjen digitaalisten tuotteiden kasvattamisesta ja kehittämisestä kasvuyrittäjämäisesti. Matkalla kohti kiertotaloutta olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja tuoneet heidän käyttöönsä jo esimerkiksi Helpponoudon, Raksanapin ja Hävikkimestarin. Mutta tämä on vasta alkua, ja tarvitsemme nyt Sinun apuasi jatkamaan L&T:n tarinaa!

 

Tehtävänkuvaus

Vastaat itsenäisesti ja monipuolisesti Ympäristönetti-palvelustamme Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimissä. Ympäristönetti on strategisesti merkittävä asiakasrajapinnan SaaS-palvelu. Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu palvelun kaupallisesta menestyksestä ja kehittämisestä. Johdat tuote- ja kaupallista kehitystä monipuolisen työkalupakin avulla: markkinointi, myynti, asiakaslähtöinen tuotekehitys ja operaatioiden johtaminen ovat sinulla hanskassa. Apunasi on kuitenkin joukko eri alojen osaajia ja kumppaneita, jotka tukevat sinua osa-alueiden toteuttamisessa. Digitaalisten tuotteiden kehitystä tehdään meillä siihen dedikoidussa on-site devops-tiimissä, jossa kumppaneinamme toimivat alan parhaat toimijat.

 

Jatkossa roolisi elää uusien palveluiden sekä omien kiinnostuksen kohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Osallistut myös aktiivisesti uusien palveluiden innovointiin ja kehittämiseen.

 

Monipuolisen tehtävän ydintä ovat:

Digitaalisen tuotteen tuotevision ja -strategian luominen ja toteuttaminen

  • Tuotekehityksen johtaminen asiakas- ja datalähtöisesti
  • Palvelun kaupallisen menestyksen draivaaminen eri keinoin (markkinointi, myynti, myynti- ja asiakaspalveluorganisaation tuki, uusien myyntikanavien käyttöönotto)
  • Tulosvastuu palvelusta (liikevaihto, kustannukset, investoinnit)
  • Kumppanien ja sidosryhmien hallinta onnistumisen varmistamiseksi

 

Tehtävässä menestymisen kulmakivet:

  • Kokemus digitaalisen tuotteen tai palvelun tuoteomistajana tai -päällikkönä toimimisesta menestyksekkäästi
  • Yrittäjämäinen, kasvu- ja tavoitehakuinen ote
  • Vahva kaupallinen ja liiketoimintaosaaminen
  • Osaaminen tuote- ja palvelukehityksestä, tuotteistamisesta ja kaupallisesta konseptoinnista
  • Itsenäinen ja näkemyksellinen ote tekemiseen
  • Vahvat yhteistyö-, kommunikaatio- ja vaikuttamistaidot

 

Tuotepäällikön roolissa L&T:llä saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitosi tuotepäällikkönä alan parhaiden tekijöiden kanssa ja päästä edistämään kiertotaloutta konkreettisesti, innovatiivisesti ja vauhdikkaasti. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta kasvattaa palvelua esimerkiksi growth hackingin keinoin ja tutkia tekoälyn hyödyntämisen mahdollisuuksia. Kiertotalous ja uusien palveluiden kehittäminen ovat yhtiön strategian ytimessä ja tässä roolissa sinulla on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa pörssiyhtiön tulevaisuuteen ja kehittää uusia kasvavia palveluja. Ja vaikka työ on itsenäistä, ei se silti ole yksinäistä, sillä tukena työssä on laaja joukko ammattilaisia. Tällä matkalla opit paljon ja nopeasti, ja tuotepäällikön roolista on luontevia polkuja entistä haastavampiin liiketoiminta- ja kehitystehtäviin.

 

Tehtävässä toimit Digitaaliset kiertotalousratkaisut -tiimissä, joka on osa Ympäristöpalveluiden toimialaa. Raportoit Digitaalisten kiertotalousratkaisujen liiketoimintapäällikölle.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Jarna Hyvöseltä (Liiketoimintapäällikkö, Digitaaliset kiertotalousratkaisut; 050 530 2965), varmimmin saat minut kiinni 11.9. klo 14-16 tai 13.9. klo 8-10.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö jatkamaan L&T:n tarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian mutta viimeistään 15.9.2019.

 

Helppopalvelut

Raksanapin

Hävikkimestari

Ympäristönetti