(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme konepaja- ja teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Hakemamme henkilö on kokenut konepajateknologioiden osaaja ja tuloshakuinen teknisen myynnin asiantuntija. Työtehtäväsi koostuvat lastuavien työstökoneiden myymisestä yhdessä myyntitiimin kanssa.

Olet työskentelytyyliltäsi joustava ja oma-aloitteinen ja tahdot palvella asiakkaita ammattitaitoisesti niin suomen kuin englannin kielellä.

Työtehtävissä olennaista on asiakkaiden liitetoiminnan uudistaminen ja kehittäminen, jota toteutetaan liikkumalla tiiviisti kentällä. Tehtävät painottuvat Pirkanmaan alueelle. Asiakkaalla on toimintaa muuallakin Suomessa, mikäli olet kerryttänyt jo kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, pystyt työskentelemään myös muualta Suomesta. Näin ollen työskentely myös omalta paikkakunnaltasi käsin onnistuu hyvin.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, jossa pääset toimimaan uusimpien tuotantoteknologioiden parissa energisessä ja osaavassa organisaatiossa, jossa menestymisestä palkitaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tuotepäällikkö. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, 0207 414 852, heidi.karkkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.