Tuotepäällikkö
Koivunen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Haemme vakituiseen työsuhteeseen korjaamolaitteista, -varusteista ja -tarvikkeista vastaavaa

tuotepäällikköä

vastuualueena nostimet, diagnostiikka, öljynjakelulaitteet ja ilmastoinninhuoltolaitteet.

Edustamme tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Werther, Sicam, RP-Tools, Apac, Pressol, Brainbee, Bosch ja AC-hydraulic.

Roolisi tuotepäällikkönä on vastata oman vastuualueesi ostoista, myynnistä ja markkinoinnista sekä näiden kehittämisestä ja seurannasta. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. myyntihenkilöstön ja asiakkaiden koulutus ja opastus, päämiessuhteiden hoito ja uusien tuotelinjojen ja toimittajien kartoittaminen. Toimit yhteistyössä tiimiin kuuluvien myyjien, ostajien ja muiden tuotepäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta hyvää tuotetuntemusta sekä kokemusta asiakaspalvelusta ja tuotemarkkinoinnista.   Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn. Hommat hoituvat sinulta niin suomeksi kuin englanniksikin. Matkustamista sinulle kertyy vuodessa noin 50–70 päivää, joista yli puolet on päiväkeikkoja.

Olet oppimishaluinen ja näet eteen tulevat vaikeammatkin asiat mieluummin haasteina kuin ongelmina. Sinulle on toivottavasti kertynyt kokemusta tulosvastuullisesta työskentelystä ja olet ollut mukana myynnin kehittämisessä. Käytät sujuvasti MS-Office- ja Bosch Esitronic -ohjelmia. Muita ohjelmia, joita tulet käyttämään ja joihin saat tarvittavan opastuksen, ovat MERX, Siemens-rahoituslaskuri ja OpusCapita. Ajoneuvoalan ilmastointipätevyyden katsomme eduksesi.

Meillä pääset soveltamaan jo oppimaasi sekä kehittämään osaamistasi. Monipuolisen tehtäväsi hoitoon saat laajan organisaatiomme tuen. Tarjoamme sinulle vastuullisen työn ja mukavan työyhteisön vakavaraisessa konsernissa, jossa arvostetaan ongelmanratkaisukykyä ja yritteliästä tekemistä.

Jos jokin jäi askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiin:

Myyntipäällikkö Panu Jukola 010-6501 401

Osastopäällikkö Jouni Vesterinen 010-6501 224

Mikäli tämä tehtävä kuulostaa omaltasi, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 1.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@koivunen.fi.

Voit myös täyttää avoimen hakemuksen internet-sivuillamme www.koivunen.fi/tyohakemus. Merkitse hakemukseen tehtävä, jota haet.

Haastattelut aloitamme jo ennen määräaikaa, joten toimithan nopeasti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1286501
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki