(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Accountor Finago

Accountor Finago on johtava pohjoismaisia markkinoita palveleva taloushallinnon ohjelmistoyritys. Yrityksen tuoteperhe kattaa kaikki sähköisen taloushallinnon ratkaisut, joita PK-yritykset ja tilitoimistot tarvitsevat liiketoimintansa tueksi. Pilvipalveluina toimivilla ohjelmistoilla, Procountorilla ja Tikonilla, hoidetaan jo yli 120 000 yrityksen taloushallinto Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ohjelmistot ovat käytössä yli 1400 tilitoimistossa. Yrityksen toiminnan lähtökohtana on palava halu auttaa muita yrityksiä sekä tilitoimistoja hoitamaan taloushallintonsa helposti, luotettavasti ja tehokkaasti erinomaisilla sähköisen taloushallinnon ohjelmistoilla. Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon sekä ohjelmistoja tuottavan Accountor Groupin liiketoimintaa. Pelkästään Accountor Finagolla työskentelee lähes 300 ammattilaista, ja kasvavaan joukkoon haetaan jatkuvasti uusia, osaavia ihmisiä, jotka rakastavat numeroita.

Esittely

Etsimme näkemyksellistä, elämäniloista ja ammattimaista

taloushallintotaustaista tuotepäällikköä

ohjelmistokehityksen tiimiimme Espoon Keilalampeen.

Työtehtävät

Työskentelet yhteistyössä ohjelmistokehittäjien kanssa vastuualueenasi uusien ominaisuuksien kehittäminen ja määrittely sähköisen taloushallinnon ohjelmistoomme Procountoriin. Tuet ohjelmistokehitystämme taloushallinnon ja kirjanpidon asiantuntemuksesi kautta, rakennat näkemystä asiakkaille eniten lisäarvoa tuottavista ominaisuuksista ja määrittelet niitä yksityiskohtaisesti. Lisäksi pääset vaikuttamaan ohjelmistomme kehittymiseen myös laajemmin ja tekemään yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa.

Käytämme työssämme ketterän ohjelmistokehityksen scrum-menetelmää ja työssäsi tulet myös toimimaan Product Ownerin roolissa vastaten liiketoiminnan näkemyksestä monipuolisissa kehitysprojekteissa.

Edellytykset

Miten teet meihin vaikutuksen?

- Olet rautainen taloushallinnon osaaja, jolle kirjanpidollinen näkökulma työhön on sydämenasia
- Sinulta löytyy näkemystä taloushallinnon tehtävistä myös käytännön tasolla
- Taloushallinnon ohjelmistot ovat sinulle tuttuja vähintäänkin käyttäjän näkökulmasta
- Viestit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisestikin
- Aiempi taloushallinto-ohjelmistojen konsultointikokemus, scrum-mallin tuntemus ja näytöt projektihallinnasta katsotaan eduksesi

Olet itsenäinen ja määrätietoinen projektityöskentelijä. Sinulla on selkeä näkemys käyttäjiemme toiveista ja osaat konkretisoida ne osaksi projekteja. Ratkot vaivatta vaativiakin ongelmia sekä hahmotat helposti laajoja kokonaisuuksia. Olet positiivinen ja taitava viestijä, joka työskentelee mielellään tiimissä. Haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi sähköisen taloushallinnon alalla.

Edut

Miksi hakea meille töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat kasvumme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, erittäin kattavan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme vuosittain vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä.

Lisätiedot

Kiinnostuitko?

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla, joten lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Hämäläinen, Head of Product Management, +358 50 520 4568.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter