(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
FM-Haus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Etsimme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen FM-Haus Oy:lle.

Haluatko työskennellä nuorekkaassa ja innovatiivisessa työympäristössä, jossa saat vastuuta ja pääset kehittämään omaa osaamistasi monipuolisella tehtäväkentällä? Tuotepäällikön tehtävässä pääset luomaan oman tapasi työskennellä ja kasvamaan menestyvän yrityksen palveluksessa.

Tuotepäällikkö tuntee tuotteen koko elinkaaren ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotteen valmistamisen eri vaiheissa toimivien tahojen kanssa. Tuotepäällikkö toimii linkkinä asiakkaan ja tuotekehityksen välillä, mahdollistaen asiakas-, liiketoiminta- ja markkinatuntemuksellaan tuotteen menestyksekkään kehittämisen.

Tehtävässä vaaditaan kykyä hahmottaa ja hallita laajoja kokonaisuuksia, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä päätöksiä nopeasti ja itsenäisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä jämäkkää asennetta ja uskallusta. Erilaisten ohjelmistojen tuntemus ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemus antavat hyvän pohjan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta, tuotteiden ja talotekniikan tuntemusta, vankkaa kokemusta rakentamisen toimialalta, sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, sekä elementti- tai moduulirakentamisen parista katsotaan eduksesi.

Kyseessä on rekrytointi; hakuprosessi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa ja työsopimus kirjoitetaan FM-Haus Oy:n kanssa. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä.

Oletko etsimämme henkilö? Jätä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella varustettuna 31.5.2019 mennessä, aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Tutustu työskentelyyn FM-HAUS Oy:llä tarkemmin täältä: https://youtu.be/76PdcBiQnDk