(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2019
Teräskonttori Oy tarjoaa ratkaisuja metalliteollisuudelle. Asiakkaidemme sovellukset ovat usein kriittisiä ja siksi huolehdimme, että edustamamme tuotteet täyttävät kaikki laatuodotukset auttaen asiakkaitamme tehostamaan omaa tuotantoaan.
Henkilökuntamme koostuu kokeneista alan ammattilaisista, sekä nuorista osaajista. Koemme, että kokemus yhdistettynä uusiin taitoihin on asiakkaallemme kilpailuetu. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan kokonaispaketin, jossa yhdistyy laadukkaat tuotteet, hyvä tekninen tieto-taito ja kokemus. Näin pystymme etsimään asiakkaallemme aina parhaan mahdollisen ratkaisun.
Henkilökuntamme palvelee toimipisteissämme Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä sekä alue-edustajamme kattavasti koko Suomessa. Edustamiamme tuotteita on saatavilla myös paikallisten jälleenmyyjien kautta. Tiliasiakkaitamme palvelee myös verkkokauppa www.neTKonttori.fi .
Tuotevalikoimamme on kattava ja koostuu seuraavista tuoteryhmistä: lastuavat työkalut, mittausvälineet, kiinnittimet, hiomatarvikkeet, käsityökalut, sekä merkkausvälineet. Tarjoamme ratkaisuja kaikkiin metalliteollisuuden tarpeisiin. Teräskonttori on osa K-Develop – ryhmää.

 

Haemme TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ, aktiiviseen myyntityöhön hiomatarvikkeisiin. 


 
Tehtävän kuvaus
 
Vastaat omalta osaltasi tuotepäällikön monipuolisista tehtävistä mm. toimittajayhteyksistä, tuotesegmenttisi ostoista, koulutuksista ja materiaaleista. Kehität omaa tuoteryhmääsi systemaattisesti ja tuloksellisesti. Lisäksi vastaat sovittujen asiakkuuksien hoitamisesta ja kasvattamisesta yhteistyössä muun organisaation kanssa. Teet myös uusasiakashankintaa. Sinulla on näkemystä alan kehittymisestä ja pystyt tuomaan lisäarvoa asiakkaan liiketoimintaan. Työtä voit tehdä joko kotikonttoriltasi mistä päin Suomea tahansa tai toimistoiltamme Vantaalta,  Tampereelta tai Jyväskylästä. Raportoit Teräskonttori Oy:n toimitusjohtajalle. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- kokemusta hiomatuotteista ja / tai ratkaisumyynnistä
- asiakaslähtöistä ajattelua ja myyntiasennetta
- soveltuvaa koulutusta
- halua ja kykyä kasvaa oman tuotealueesi asiantuntijaksi sekä kehittyä myynnin ammattilaiseksi
- yhteistyökykyä, vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
- aktiivisuutta, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyviä IT-taitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito (mm. saksa) on etu
- matkustusvalmiutta sekä Suomessa että osittain ulkomailla 
 
Tarjoamme
 
- mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä
- mahdollisuuden työskennellä kotimaisen teollisuuden ja alan parhaiden tuotteiden parissa
- itsenäisen, monipuolisen ja haasteellisen vastuualueen
- kilpailukykyisen palkkauksen
 
Tehtävä on vakituinen.
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 16.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com sekä tarvittaessa myös TJ Vesa Heikkinen, puh. 010 219 2201. 

 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.