(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Timik Medical

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Timik Group on Pohjoismainen, noin 50 henkilöä työllistävä terveysteknologia-alan yritys, joka on keskittynyt hoidollisiin ja diagnosoiviin terveydenhuollon laitteisiin, sekä tarvikkeisiin. Timik Medical Oy kuuluu Timik Groupiin ja on keskittynyt toiminnassaan akuuttien ja kroonisten sairauksien, sekä urheilulääketieteessä, kuntoilussa ja kuntoutuksessa käytettäviin laitteisiin. Olemme omistautuneita saattamaan uusimmat hyvinvointiteknologian laitteet niiden ihmisten saataville, joiden jokapäiväiseen elämään vakava sairaus vaikuttaa.

Timik Groupin pääkonttori on Ruotsissa ja sen muut toimistot sijaitsevat Norjassa, Suomessa ja Tanskassa.

Lisätietoja osoitteessa www.timik.fi / www.timikgroup.com.

Haussa on nyt

Tuotepäällikkö

vastaamaan Aerogen, Sentec ja Vyaire ARD tuoteryhmien asiakkuuksista ja myynnistä omalla maantieteellisellä alueella. Maantieteellinen aluevastuusi tarkentuu sopivan henkilön mukaan ja räätälöidään myöhemmin. Keuhko- ja hengitysterveyteen linkittyvän tuoteryhmäsi tuotteilla hoidetaan esimerkiksi vastasyntyneiden hengitysongelmia ja tuotteita käytetään muun muassa sairaaloiden teho-osastoilla, keuhko- ja lastenosastoilla. Asiakkaittesi ohella työskentelet päämiesten ja oman tuotealueesi suomalaisten ja pohjoismaisten kollegoittesi kanssa ja raportoit tehtävässäsi Suomen toimitusjohtajalle. Tehtävään liittyy matkustusta erityisesti maantieteellisellä vastuualueellasi ja ajoittain muuallakin. Tehtäväsi painottuu asiakasrajapintaan ja kotitoimistolle sekä Hämeenlinnan toimipisteelle.

Tehtäväsi:

Vastaat toiminta-alueellasi itsenäisesti oman tuoteryhmäsi myynnistä, asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta, kehittämisestä ja kasvattamisesta. Seuraat markkinaa, identifioit kilpailija- ja asiakaskenttääsi mahdollisuuksineen sekä suunnittelet ja kehität pitkäjänteisesti myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä alueellasi. Opastat, keskustelet ja teet tarjouksia, päätät hinnoitteluun ja muihin ehtoihin liittyvistä asioista ja olet asiakkaan ensisijainen kontakti. Teet asiakkuuksiisi liittyen myös tiivistä yhteistyötä palvelutuen, kuten huoltoinsinöörien ja muiden kollegoittesi kanssa. Osallistut terapia-alueesi kongressi- ja koulutustilaisuuksiin ja pidät aktiivisesti osaamisestasi ja asiantuntijuudestasi huolta.

Sinä:

Tehtävä edellyttää sairaanhoidollista koulutustaustaa ja työkokemusta mieluiten leikkaussali-, tehohoidon tai anestesian alueilta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi terveysteknologian tai lääkintälaitteiden myyntikokemus etenkin sairaalamyynnistä, mutta myös ymmärrys näiltä alueilta myynnilliseen potentiaaliin yhdistettynä voi tehdä sinusta hyvän hakijan. Etsimme tehtävään myyntihenkistä, itsenäiseen työhön kykenevää ja yhteistyötaitoista henkilöä, jolla on kyky luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakkuuksia. Kilpailutuksiin ja tarjoustyöhön liittyen tarvitset myös talousymmärrystä. Pohjoismaisen ja päämiesten kanssa tapahtuvan yhteistyön takia englannin kielen taitosi olisi hyvä olla sujuvaa suullisesti ja kirjallisesti.

Miksi?

Pääset työskentelemään Timik Groupin hyvän brändin ja vahvojen tuotteiden kanssa menestyksen ja kasvun polulle, jossa sinulla on itsenäinen rooli, mutta hyvä organisaation tuki apunasi. Fokusoimme korkealuokkaiseen teknologiaan, innovaatioon ja asiantuntijuuteen. Henkilöstöllämme on toimialalta syvää osaamista ja tuotteillamme on hyvien käyttökokemusten lisäksi vankkoja markkinaosuuksia.

Lisätietoja ja hakeminen:

Compass Human Resources Group toimii kumppaninamme rekrytointiprosessissa. Lähetäthän englanninkielisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.3 mennessä oheisesta linkistä: https://bit.ly/2EcSwng

Lisätietoa tehtävästä antaa keskiviikkoisin ja torstaisin konsulttimme Sini Kalalahti numerosta 010 320 2417 tai sini.kalalahti@compasshrg.fi.