(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Vossi Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Vossi Group Oy on konepajateollisuuden älykkääseen tuotantoon erikoistunut perheyritys, jonka intohimona on olla asiakkaidensa tärkein liiketoimintaa uudistava voima. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi ja Baltian maat sekä asiakkaidemme tytäryhtiöt ympäri maailman. Pääkonttorimme sijaitsee Tampereen Messukylässä, myyntikonttorit Mäntyharjulla, Järvenpäässä, Kauhavalla ja Pihlajavedellä huoltopisteet Seinäjoelle, Eurajoella ja Sastamalassa sekä tytäryhtiö Vossi Baltics Oü Tallinnassa Virossa ja maatoimisto Taichungissa Taiwanissa. Toimintajärjestelmämme on saanut ISO 9001 ja 14001 laatu- ja ympäristösertifioinnit.

Haemme asiakkaallemme Vossi Group Oy:lle Lastuavan työstön

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ
vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytykset hakijalle:
• Lastuavien tuotantoteknologioiden asiantuntija
• Tuloshakuinen teknisen myynnin ammattilainen
• Motivoinut jatkuvaan ammattitaitosi kehittämiseen.
• Kykenet joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn
• Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa myös englanniksi

Tuotepäällikkönä vastaat Vossi Group Oy:n edustamien innovatiivisten ja kilpailukykyisten lastuavien työstökoneiden myynnistä. Intohimonasi on asiakkaiden liiketoiminnan uudistaminen sekä kilpailuedun rakentaminen. Haluat oikeasti ymmärtää heidän toimintaansa sekä auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Tykkäätkin toimia läheisesti asiakkaiden kanssa liikkumalla tiiviisti kentällä. Täten voit työskennellä myös omalta paikkakunnaltasi käsin.

Vossi Group Oy tarjoaa sinulle itsenäisen työn, jossa pääset muuttamaan maailmaa uusimpien tuotantoteknologioiden avulla energisessä, osaavassa ja jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme, jossa menestymisestä palkitaan.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi palkkatoiveineen pian oheisesta linkistä. Aloitamme haastattelut jo haku aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen, puh. 0400 180 952