(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Holmberg Brands Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kokoaikaista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko luontainen vastuunkantaja, joka ei pelkää tarttua tehtävään kuin tehtävään ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Nautitko työskentelystä niin myynnin kuin ostotoiminnan parissa sekä tiiviistä yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa? Haluatko työskennellä osana huipputiimiä?

Vastaat työssäsi kosmetiikan sekä kosmetiikan lisätarvikkeiden myynnistä, markkinoinnista ja ostotoiminnasta. Tehtävänäsi on kommunikoida asiantuntevasti niin asiakkaiden kuin tuotantotehtaiden kanssa, valvot myös tuotannon tehokkaan toteutumisen sekä vastuullisuuden. Osallistut aktiivisesti brändiemme uusien tuotteiden ja tuoteperheiden kehitystyöhön. Vastaat tuotteiden jakelusta ja asiakashankinnasta niin Suomessa kuin Pohjoismaissa. Edellytämme Sinulta vahvaa kokemusta ulkomaankaupasta ja työskentelystä erityisesti kosmetiikkasektorilla. Työssä onnistumisen edellytyksinä ovat hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä riittävät tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä, osaavassa, dynaamisessa sekä asiakaslähtöisessä asiantuntijatiimissämme, mielenkiintoisten brändien parissa. Toimipaikkasi ovat Helsinki / Turku.

Esittele meille vapaamuotoisesti ammattitaitosi ja kerro palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”tuotepäällikkö” osoitteeseen tiina.susi@holmbergbrands.com

Voit tutustua meihin myös nettisivuillamme www.holmbergbrands.com