(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Projecta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018

Haemme materiaali- ja tarvikemyyntiimme Turkuun aktiivista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä vastaat omalla alueellasi maahantuomiemme huipputuotteiden myynnistä ja markkinoinnista asiakkaillemme. Asiakkainasi on mm. lasi-, puu-, ja alumiiniteollisuuden valmistavat yritykset sekä asennusliikkeet. Tehtävääsi kuuluu lisäksi tuoteryhmän tarjonnan aktiivinen kehittäminen. Hakijalta edellytetään aktiivista otetta myyntityöhön, hyvää englanninkielen taitoa ja tietoteknisiä taitoja. Odotamme Sinulta, että omalla tekemiselläsi varmistat tuoteryhmän myynnin positiivisen kehityksen jatkumisen.

Haemme henkilöä, jolla on itsenäinen ote työhön, halu kehittyä ja kasvaa sekä ottaa lisää haasteita toimialaosaamisen lisääntyessä.

Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta yritysten välisestä myyntityöstä sekä soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus. Tehtävä edellyttää matkustamista pääasiassa kotimaassa.

Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen teollisuuteen kansainvälisten päämiestemme tuotteiden parissa, menestyneen myyntitiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Panostamme voimakkaasti nykyaikaisten työkalujen hyödyntämiseen ja uusiin tapoihin tavoittaa asiakas. Tule yhdessä meidän kanssamme rakentamaan Projectasta alansa parasta työpaikkaa!

Täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa https://www.projecta.fi/rekry/ tai viimeistään 23.11.2018. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Jaakko Kuukasjärvi, jaakko.kuukasjarvi@projecta.fi.