(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

SLO VAHVISTAA TEOLLISUUSTIIMIÄ

ja haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

TEHTÄVIISI KUULUU

Työskentelet hankintaosastolla, jossa vastaat tuotepäällikkönä nimetystä tuotekokonaisuudesta. Vastaat kilpailukykyisen ja laadukkaan tuotevalikoiman ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtävääsi kuuluu mm. oman tuotekategoriasi toimittaja- ja valikoimapäätökset, sopimusneuvottelut ja tuotteiden hinnoittelu. Työskentelet läheisessä yhteistyössä muiden tuotepäälliköiden, ostajien, teollisuusmyynnin ja tavarantoimittajien kanssa. Osallistut myös tuotteidesi markkinointiin yhteistyössä markkinointiosaston kanssa.

TARJOAMME

Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan palveluksessa sekä Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman. Työympäristössämme pääset osaksi avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Pääset kehittämään omaa tuotealuettasi itsenäisesti, mutta työskentelet myös osana tiimiä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen wsekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Omaat soveltuvan teknisen tai kaupallisen koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden kokemuksen hankinnoista ja/tai tuotepäällikön tehtävistä teollisuudessa.  Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja jämäkkä ammattilainen. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot. Työskentelet organisoidusti ja suoritat annetut tehtävät sovittujen aikataulujen puitteissa. Toimit sujuvasti suomen ja englannin kielellä ja omaat hyvät tietotekniset valmiudet. SAP kokemus lasketaan eduksi.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankintapäällikkö Samuli Rasinmäki p. 050 5682341, samuli.rasinmaki@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs –sivujen kautta viimeistään 28.10.2018.