(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Bygghemma Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Oletko sinä uusi Tuotepäällikkömme? Etsimme nyt myyntihenkistä uutta jäsentä Bygghemma Finlandin tuotepäällikkötiimiin.

Tuotepäällikön tehtävässä vastuullasi on kylpyhuone-tuoteryhmän valikoiman sekä myynnin kehittäminen yrityksemme kasvaessa voimakkaasti. Päivittäisessä työssäsi olet jatkuvassa yhteydessä tavarantoimittajiimme ja neuvottelet kylpyhuone-tuoteryhmän parhaimmista ja tärkeimmistä tuotteista ja niiden myynnistä verkkokauppoissamme. Etsit uusia myytäviä tuotteita ja kehität sekä kasvatat olemassa olevien tuotteiden myyntiä ja markkinaa haluttuun suuntaan. Onnistumisen kannalta oleellista on tiivis yhteistyö Bygghemma Finlandin markkinoinnin, tuotehallinnan ja myyntitiimien kanssa. Olet oman tuotealueesi ylivoimainen asiantuntija, armoton lukujen seuraaja ja omaat näkemyksen myös siitä, miten markkina kehittyy tulevaisuudessa.

Olet tavoitteellinen ja sinulla on kyky ottaa vastuu isostakin kokonaisuudesta. Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus, kokemusta osto-, tuote- tai myyntipäällikkötyöstä ja tunnet kylpyhuone -tuoteryhmää. Lukujen seuraaminen, tuotteiden hinnoittelu ja katteen laskeminen niin excelissä kuin paperilla on sinulle tuttua ja helppoa. Käytät sujuvasti erilaisia IT-työkaluja ja opit nopeasti käyttämään uusia. Tulet toimeen sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Olet taitava neuvottelija sekä sujuvasanainen ja miellyttävä yhteistyökumppani.

Tarjolla on mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus kodinrakentamisen alan markkinajohtajan palveluksessa. Pääset ottamaan vastuun monipuolisessa tehtäväkentässä ja kykyjesi mukaan itse määrittää askeleet kohti tavoitteita. Saat tehdä työtäsi dynaamisessa ja jatkuvasti kasvavassa sekä kehittyvässä työympäristössä. Olet osa ammattitaitoista ja tiivistä tuotepäällikkötiimiä - huipputiimiä! Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen. Toimipisteemme ovat Riihimäellä, Helsingissä, Vantaalla, Lempäälässä ja Hämeenlinnassa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae meille lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekry@bygghemma.fi 21.10.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mistä sait tiedon tästä työpaikasta ja palkkatoiveesi. Voit soittaa ja kysyä lisätietoja, Maria Dahlberg (HR) p. 040 744 50 82.