(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Espresso House

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Toimintamme laajentuessa vauhdikkaasti haemme Tuotepäällikköä vastaamaan Espresso House Finlandin tuotevalikoimasta ja sen kehityksestä.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos luonnettasi voi kuvailla sanoilla iloinen sekä tarmokas, ja työskentelytapaasi kuvaavia adjektiiveja ovat tinkimätön ja analyyttinen. Pystyt hallitsemaan ja viemään eteenpäin isoja kokonaisuuksia määrätietoisesti ja itsenäisesti, vaikka vastuualueesi on laaja ja erilaisia tehtäviä on paljon. Olet superhyvä organisoimaan asioita ja omaa ajankäyttöäsi, ja osaat priorisoida tekemistäsi yhteisten tavoitteiden pohjalta.

Et pelkää uusia haasteita, vaan näet ne mahdollisuuksina kasvattaa ja kehittää toimintaamme sekä omaa ammattitaitoasi. Sinulla on koulutuksen sekä kokemuksen kautta hankittu riittävä ammattitaito tehtävässä menestymiseen. Excel on työvälineenä sinulle erittäin tuttu, ja olet tottunut analysoimaan sen avulla katteita ja niiden kehitystä tuoteryhmittäin sekä ymmärrät näihin vaikuttavat tekijät.

Olet hands on -tekijä ja valmis käärimään hihasi, sillä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta tuotteiden kehitykseen ja testaamiseen sekä näkemystä valikoiman houkuttelevaan esillepanoon. Englannin ja suomen kielten sujuva kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön edellytys tehtävässä toimimiseen, ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi, sillä viestit pohjoismaisten kollegoidesi kanssa päivittäin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi, modernit työkalut, kilpailukykyiset edut, haastavan ja monipuolisen työnkuvan, upean mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kunnianhimoisen organisaatiomme mukana, sekä ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta kahvilakulttuuria Suomeen. Työskentelet palvelutoimistollamme Helsingin ydinkeskustassa, ja matkustat ajoittain muissa Pohjoismaissa sekä Suomessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si meille alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.10.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Thureson (050 3877 474) ma 1.10. klo 15 – 16.