(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme DNA:n yritysliiketoiminnan tuotehallintaan Helsinkiin tuotepäällikköä

Tuotepäällikkönä vastaat siitä, että alueesi tuotteet ovat päästä päähän tuotteistettuja. Teet yhteistyötä tärkeiden sidosryhmien kanssa, sekä vastaat siitä, että asiakasmateriaalit ovat ajan tasalla.

Olet tuotehallinnan ammattilainen, joka ymmärtää tuotteen erilaiset elinkaaren vaiheet ja niiden vaatimukset. Operaattoriliiketoiminnan kiinteän puheen ansaintalogiikka on sinulle tuttua. Sinulla on kokemusta myös kiinteän- ja mobiiliverkon viestintäpalveluista, sekä ymmärrät integraatiorajapintojen merkityksen yritysasiakkaiden liiketoiminnassa. PSTN ja VoIP-teknologiat ovat sinulle tuttuja entuudestaan. Olet työurallasi tutustunut BSS-järjestelmien erilaisiin logiikkoihin, ja omaksut helposti uutta. Erilaiset teknologiat eivät säikäytä sinua, vaan perehdyt asioihin järjestelmällisesti. Olet tottunut hallinnoimaan tuotealueisiisi kuuluvia kumppaneita. Osaat kertoa tuoteominaisuuksista käytännön kielellä ja asiakkaalle koituvan hyödyn kautta.

Omaat hyvät yhteistyötaidot ja toimit aktiivisesti asioita edistäen. Tekstin tuottaminen on sinulle helppoa, myös englanniksi.

Sinulla on useamman vuoden työkokemus tuotehallinnasta ja B2B-liiketoiminnasta sekä tehtävään sopiva kaupallinen tai tekninen koulutus.

Tässä roolissa pääset näkemään aitiopaikalta, mitä muutos digitalisoitumisessa tuo sekä DNA:lle että asiakaskuntaamme sekä mahdollisuuden päästä näyttämään osaamisesi innostuneessa, huumorintajuisessa ja mutkattomassa joukossamme. Operatiivisen tekemisen lisäksi janoamme jatkuvasti uutta oppia. Samaa odotamme sinulta, kykyä ja uteliaisuutta etsiä, omaksua ja kehittää uutta.

Miksi DNA? Olemme vahvasti arvojohdettu yritys, joten kaikessa toiminnassamme näkyy rohkeus, nopeus ja mutkattomuus. Panostamme jatkuvasti henkilöstöön ja haluamme olla jokaiselle DNAlaiselle erinomainen työpaikka. Tästä yhtenä osoituksena meidät on tunnustettu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2018. Olemme myös saaneet ensimmäisenä pörssiyrityksenä Suomessa Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Satsaamme vahvasti myös mm. osaamisen kehittämiseen ja meille on tärkeää, että pääset kehittymään sekä loistamaan omassa työssäsi käyttäen omia vahvuuksiasi

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo-Riitta Mustonen, puh. 044 044 2329

Olisitko sinä meidän tuleva työkaveri? Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi 2.10.2018 mennessä alla olevan hakemuslinkin kautta.