(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Suomen Olympiakomitea ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Olympiakomitea hakee

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Suomisport on urheiluyhteisön oma, laajeneva digipalvelu, joka tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun, helpottaa lajiliittojen ja seurojen arkea ja tuottaa samalla urheilun ”big dataa”.  

Suomisport-palvelu kasvaa vauhdilla. Suomisporttia käyttävät sadat lajiliitot ja seurat, tarjolla on jo 130 lajin palveluja. Reilussa vuodessa Suomisportiin on rekisteröitynyt neljännesmiljoona käyttäjää, ja tavoitteena on tuoda urheilun palvelut Suomisportin avulla miljoonan suomalaisen sporttaajan taskuun. Palvelun kasvu jatkuu ja tarvitsemme tiimiimme huikeaa, uutta osaamista. Oletko etsimämme Suomisport-pelinrakentaja? Haluatko tulla mukaan dynaamiseen Suomisport-tiimiimme, rakentamaan Suomen guruinta urheilupalvelua?

Etsimme teknologiaa ja digitaalisia palveluita osaavaa tuotepäällikköä. Tehtäväsi on vastata Suomisportin tuotekehityksestä, suunnittelusta, testauksesta ja kilpailija-analyysistä. Olet osa Olympiakomitean nelihenkistä Suomisport-tiimiä ja toimit tiiviisti teknisten toimittajien ja asiakkaiden kanssa. Työssäsi toteutat ja jalostat Suomisportin olemassa olevaa kehityssuunnitelmaa. Työpanostasi tarvitaan myös Olympiakomitean ja Suomisportin digitalisaatiosuunnitelman tekemiseen sekä tietohallinnon linjauksista vastaamiseen. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva alkaen 1.11.2018 tai sopimuksen mukaan.

Suomisport-tuotepäälliköllä on

  • kokemusta räätälöidyistä ohjelmistoprojekteista ja niiden hallinnoinnista
  • nykyaikainen ICT-osaaminen ja kokemusta mobiilipalvelujen kehittämisestä, tuotemäärittelystä, testaamisesta ja käyttäjätuesta sekä toimimisesta ICT-toimittajien kanssa
  • oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoa, kyky toimia ja kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa ja kyky pärjätä hyvin myös paineen alaisena

Eduksi katsotaan

  • kokemus tuoteomistajana toimimisesta
  • kokemus organisaation ICT-tukena toimimisesta
  • soveltuva tutkinto, sujuva englanti ja hyvä ruotsi

Sinä haluat tehdä helpottaa suomalaisten liikunta- ja urheilutoimijoiden arkea ja tehdä liikunta- ja urheilutoiminnasta entistä helpommin saavutettavan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään Suomen mahtavinta urheilupalvelua ja itseäsi sen mukana toimivassa tiimissä.  

Tiedustelut: kehityspäällikkö Juha Saapunki, Olympiakomitea. Puh. 0400 385 462, juha.saapunki@olympiakomitea.fi (to 13.9. klo 10-11; to 20.9. klo 10-11 ja pe 21.9. klo 10-11)

Toimitathan hakemuksesi palkkatoiveen ja cv:n kera viimeistään 23.9.2018.