(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Etsimme tuotekehitykseemme kahta tuotepäällikköä. Tuotepäälliköt kehittävät yhdessä asiakkaidemme kanssa palveluratkaisuja, joilla turvataan asiakkaillemme riittävä henkilöstön saatavuus. Olet osaltasi vastaamassa Seuren liiketoiminnan onnistumisesta.

Kehitämme palveluitamme moniammatillisesti asiakkaan kanssa yhdessä. Tuotepäällikönä sinulla on kyky löytää ongelmien juurisyitä ja saada muut onnistumaan ja innostumaan palvelun kehittämisestä. Tehtävään kuuluu tuotejohtamisen koko elinkaari, mutta tekeminen tulee painottumaan uusien ratkaisujen kehittämiseen. Olet erityisesti innostunut palveluprosessin kehittämisestä: Haluat löytää wau-tekijät, joilla asiakas innostetaan palvelun käyttöön ja luoda mallit, jolla prosessin tehokkuus ja laatu pystytään varmistamaan.

Sinulle palveluliiketoiminta on tuttu ympäristö. Parhaimmat edellytykset tehtävään antaa aikaisempi kokemus henkilöstöpalvelujen kehittämisestä ja johtamisesta. Menestyminen tehtävässä edellyttää kykyä fasilitoida ja tehdä yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa tavoilla, jotka tuottavat toimivia ja innovatiivisia palveluita. Sinulla on osaamista ja kokemusta palvelumuotoilusta tai palvelujen johtamisesta. Tuotepäällikkönä vastaat lisäksi Seuren palveluvalikoiman kehittämisestä yhdessä muiden tuotepäälliköiden kanssa. Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä vastaat asiakkaan palvelukokemuksesta.

Tehtävissä edellytetään:
- Aikaisempaa työkokemusta palveluliiketoiminnassa työskentelystä
- Avoin mieli valmentavaa johtamista kohtaan
- Kokemusta palveluiden muotoilusta tai johtamisesta
- Kokemusta projektien johtamisesta
- Kyky tunnistaa asiakkaidemme tarpeita ja luoda yhdessä asiakkaan kanssa parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin
- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Vähintään AMK-tasoista tutkintoa

Eduksi luemme:
- Kokemuksen henkilöstöpalvelualan kehittämisestä ja johtamisesta
- Kokemusta opetuksen, varhaiskasvatuksen tai soten toimialoista
- Kokemuksen palvelujen hinnoittelusta, laadunvarmistuksesta, markkinoinnista ja myynnistä

Toivomme, että sinulla on:
- Joustava asenne ja halu viedä asiat maaliin
- Kykyä ja näkemystä tavoitella täysin uudenlaisia palveluita
- kykyä innostaa ja tempaista mukaan ihmisiä ratkomaan pieniä ja suuria asioita

Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan, rohkeasti kehittyvän ja innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta tukevan yrityskulttuurin sekä koko työyhteisön tuen.


Lisätietoja tehtävästä antaa tuotekehitysjohtaja Tuomas Järvinen. Tuomaan tavoitat ma 17.9 klo 9-11 numerosta 040 722 5244.

Tehtävät ovat vakituisia ja kokopäiväisiä. Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.9.2019 mennessä. Liitä hakemukseesi CV:si ja kirjaa mukaan palkkatoiveesi.