(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Rex Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Vastaat yrityksemme tuoteostoista ja niihin liittyvistä hallinnollisista tehtävistä. Kehität yhteistyössä myyntitiimin kanssa tuotevalikoimaamme. Huolehdit tuotteiden ostamisesta, valikoiman ylläpidosta ja muista tuotehallintaan liittyvistä asioista. Toimit myynnin ja markkinoinnin tukena tuotteisiin liittyvissä asioissa, tuotat ja kasaat myyntiin tarvittavat materiaalit ja tekstit.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme tuotehallinnollista kokemusta aikaisemmista tehtävistä, sekä ymmärrystä myynnin tarpeista eri markkinoilla. Ymmärrät aikataulujen tärkeyden toimiessasi tuotteiden valmistajien ja kausiluontoisten tuotteiden parissa. Teet työsi järjestelmällisesti, huolellisesti ja pysyt yhdessä sovituissa aikataulussa. Haluat olla tärkeä osa kasvavaa yritystä jossa jokainen päivä tuo jotain uutta tullessaan.

Edellytämme hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Olet opiskellut kaupallista alaa tai olet työssä oppinut ammattilainen. Osaat hyödyntää tehtävissäsi tämän päivän tietoteknisiä ratkaisuja. Osaat ja ymmärrät kansainväliseen kauppaan liittyvät liittyvät toimet.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja itsenäisen kokopäivätyön ammattilaiselle, jolle itsensä johtaminen on synnynnäistä. Saat koulutuksen tuotteisiimme ja mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua yrityksen kasvaessa. Palkitsemme aina henkilökuntaamme onnistumisista ja pidämme huolen, että myös palkkasi vastaa saavutuksiasi. Meillä pääset osaksi huikeaa pohjoismaista tiimiämme, johon kuuluu ihmisiä niin Suomesta, Virosta, Ruotsista kuin Norjastakin.

Hakemus

Lähetä meille hakemuksesi, josta ilmenee aikaisemmat työsuhteesi, koulutuksesi ja kielitaitosi. Tuo hakemuksessa esiin saavutuksesi aiemmista työtehtävistäsi, tulevaisuuden tavoitteesi sekä palkkatoiveesi. Voit halutessasi myös kuvailla itseäsi ja toimintatapojasi niin työssä kuin vapaa-ajalla.