(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Agentur Arne & Mirja Holmberg Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme kokoaikaista

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko luontainen vastuunkantaja, joka ei pelkää tarttua tehtävään kuin tehtävään ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn? Nautitko työskentelystä niin myynnin kuin ostotoiminnan parissa sekä tiiviistä yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa? Haluatko työskennellä osana huipputiimiä?

Tuotepäällikön tehtävässä vastaat pääosin käyttötavaroiden ostotoiminnasta, kommunikoinnista niin tehtaan kuin asiakkaan suuntaan sekä tuotannon valvonnasta osaavan tiimimme avustuksella. Edellytämme vahvaa kokemusta ulkomaankaupasta ja näytöt työskentelystä erityisesti käyttötavaroiden parissa on toivottavaa.  Tekstiilien ostokokemuksen katsomme eduksi. Tehtävässä vaaditaan tarkkuutta, ripeyttä ja joustavuutta. Työssä onnistumisen edellytyksinä ovat myös englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä riittävät tietotekniset valmiudet.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä, osaavassa, dynaamisessa sekä asiakaslähtöisessä asiantuntijatiimissämme, mielenkiintoisten brändien parissa.

Esittele meille vapaamuotoisesti ammattitaitosi ja kerro palkkatoiveesi sähköpostitse otsikolla ”tuotepäällikkö” osoitteeseen tiina.susi@agholmberg.com.

Voit tutustua meihin myös nettisivuillamme www.agholmberg.com.