(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Oy Machine Tool Co

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään liiketoimintaamme Suomessa

Vastaat itsenäisesti LVI-tuoteryhmän myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä Suomessa. Toimit tuoteryhmän asiantuntijana ja asiakkaidesi ensimmäisenä yhteyshenkilönä. Asiakaskuntasi koostuu jälleenmyyjistä sekä loppukäyttäjistä koko Suomessa. Osallistut aktiivisesti myös huollon kehittämiseen tuoteryhmäsi osalta.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on hyvä tekninen ymmärrys, joka voi olla peräisin koulutuksesta tai aiemmasta työkokemuksesta. Pääasia on kuitenkin luontainen kiinnostus toimialaa ja sen tuotteita kohtaan. Koet kentällä tapahtuvan myyntityön mielekkääksi ja sinulla on halu tehdä uusasiakashankintaa. Työskentelet osana tiimiä, mutta asioiden itsenäinen eteenpäin vieminen on sinulle luontaista.

 

Odotamme sinulta suunnitelmallista työskentelytapaa, halua tehdä liikkuvaa myyntityötä sekä kykyä kehittää omaa tuote- ja asiakasryhmää. Olet ulospäinsuuntautunut ja viihdyt vaihtelevassa työympäristössä. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää muutamaa matkapäivää viikossa keskittyen Vaasa-Imatra-akselilta etelään. Sinulla on aiempaa työkokemusta teknisestä myyntityöstä. Koulutus LVI-alalta katsotaan eduksesi. Suomen kielen lisäksi tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään liiketoimintaamme Suomessa. Jatkuvan ammatillisen kehittymisen varmistamme tuote- ja päämieskoulutuksilla myös ulkomailla. Pääset aidosti vaikuttamaan tuotealueesi päätöksiin sekä kehittymään myynnin ammattilaisena.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 12.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-11684. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.