(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävänäsi on vastata Työterveyslaitoksen tutkimuspohjaisten eLearning ja muiden työkyky- ja työurajohtamisen tuotteiden myynnistä, avainasiakastyöstä sekä tuotekehityksestä yhdessä asiantuntijatiimien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi kaupalliselta alalta, sekä vahvaa kokemusta ratkaisumyynnistä tai palvelujen tulosvastuullisesta B2B -myyntityöstä. Aiempi kokemus työhön, työorganisaatioihin tai johtamiseen liittyvistä kehittämis- ja palveluhankkeista katsotaan vahvuudeksi. Odotamme sinulta erinomaista myyntiosaamista ja viestintätaitoja, hyviä verkostoja Suomessa, kehittämissuuntautunutta työotetta, sekä mielenkiintoa tutkimustiedon viemiseksi käytäntöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, inspiroivan ja laajan yhteistyöverkoston, mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä, kannustavan työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti kykyjäsi asiantuntijaorganisaatiossa. Meillä on käytössä laajat etätyömahdollisuudet sekä laaja työterveyshuolto. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan syksyllä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen TES:n mukaan ja noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Täytä ja lähetä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloliitteineen 6.8.2018 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Salla Toppinen-Tanner, puh. 046 851 2517 ja ohjelmapäällikkö Irmeli Pehkonen puh. 0407083784 mieluiten 23.-27.7.2018 välisenä aikana.