(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
HR Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Sigma Trukit Oy:lle Tuotepäällikköä nostosiirtovaunujen, terminaalitraktoreiden sekä isojen trukkien konemyyntiin. Osaaja tulee vastaamaan itsenäisesti raskaan teollisuuden sekä satama asiakkuuksien hoidosta sekä myyntituloksesta. Valittava henkilö voi omavalintaisesti työskennellä Keravan tai Pirkkalan toimipisteestä käsin. Sigma Trukit Oy on valtakunnallisesti toimiva satama- ja materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys.


Hakemamme henkilö on hankkinut vahvat referenssit teollisuuden konemyynnistä, hän ymmärtää logistiikan ja varastoalan haasteet sekä on valmis valtakunnallisen myyntialueen hallintaan yhdessä Suomen myyntiorganisaation kanssa. Hakemamme osaaja on tottunut rakentamaan asiakassuhteita sekä päättämään neuvottelut asiakkaan myöntävään ostopäätökseen ammattimaisella ja määrätietoisella otteella. Ihanteellinen hakija on kykenevä tunnistamaan olemassa olevan markkinapotentiaalin ja omaa kilpailuhenkeä oman asiakaskenttänsä kasvattamiseen.


Perusedellytyksiä työllistymiseen ovat insinöörin tai teknikon koulutuksen kautta hankittu laitekannan tekninen ymmärrys sekä sujuva englannin kielen taito päämiessuhteiden ylläpitoon. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti ja halu matkustaa koko suomen laajuudella ovat välttämättömyys.


Persoonan puolesta etsimme pitkäjänteisyyttä vaativista neuvotteluista nauttivaa, aitoa myyntidraivia omaavaa tuloksentekijää, joka omaa ammatillista itsevarmuutta sekä vahvat referenssit kuusinumeroisten vuosimyyntien toteuttamisesta.


Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin, olemme erittäin kiinnostuneita keskustelemaan tehtävästä kanssasi lisää. Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydettyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse numerosta 045 1172373.