(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Lakan Betoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

suunnittelija- ja urakoitsijamyyntiin Etelä-Suomeen.

Tehtävänäsi on myydä Lakka -kuivatuotteita ja järjestelmiä suunnittelijoille ja urakoitsija-asiakkaille. ​ Edellytämme sinulta vahvoja näyttöjä ja kokemusta tuloksellisesta ja konsultoivasta myyntityöstä. Rakennusalan, suunnittelijakentän ja kuivatuotteiden (tasoitteet, laastit ja järjestelmät) vahva tuntemus katsotaan eduksi. Koulutustaustasi voi olla rakennustekninen tai kaupallinen.

Omaat hyvät myyntitaidot ja kyvyn havainnoida markkinoiden muuttuvia tarpeita ja välittää tietoa oman tuotekehityksen tueksi. Toimipisteesi sijaitsee Lopen myyntikonttorilla tai erikseen sovittavassa etätoimistossa.

Henkilönä olet aktiivinen, ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot. Haluat kehittyä ammatillisesti ja olla osaltasi kehittämässä vahvaa, asiakaslähtöistä myyntikulttuuria. Sinulla on myös kyky verkottua nopeasti asiakaskunnan avainhenkilöiden kanssa.

Tarjoamme tehtävän alalla tunnettujen tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen etuineen, mukavat työkaverit, sekä̈ työkalut ja puitteet menestyksekkääseen työhön.

Lisätietoa tehtävästä antaa Personnel Groupin konsultti Timo Riissanen, numerosta 050 4442478. Tiedustelut viikolla 24 klo.9.00-16.00.

Hakuaika tuotepäällikön tehtävään päättyy 15.06.2018. Hakea voit lähettämällä hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen Personnelin kotisivujen kautta osoitteessa: www.personnel.fi ja sieltä linkki avoimet työpaikat.