(Poistunut julkaisusta)

TUOTEPÄÄLLIKKÖ
Ensto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme Ensto Smart Buildings liiketoimintayksikköön tuotepäällikköä

Tehtävänäsi on vastata oman sähkölämmitys ja -ohjaus tuotelinjasi sujuvuudesta aina ideasta julkaisuun asti. Pidät olemassa olevat tuotteet tuoreina ja kilpailukykyisinä sekä olet hereillä markkinoiden signaaleille asiakkaiden toiveita kuunnellen. Yhteistyökumppaneinasi ovat niin myynti kuin tuotanto, markkinointi ja hankinta. Toimit tuotekehityksen ja tuotannon välisenä sparrauskumppanina.

Pystyt hallitsemaan eri vaiheissa olevia tuotteita ja olet tottunut projektityöhön. Uskallat antaa näkemystäsi ja keskustella eri sidosryhmien kanssa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Viihdyt lähellä asiakasta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaan ongelmien ratkomisesta.

Sinulla on tuotehallinnan osaamista ja perusymmärrystä sähkötekniikasta. Katsomme eduksi aiemman myyntikokemuksen. Luonteeltasi olet myönteinen, aktiivinen ja tuloshakuinen. Olemme kansainvälinen organisaatio, joten hyvä suomen- ja englanninkielen taito on edellytys työssä menestymiselle.

Enstolaiset ovat alansa huippuammattilaisia. Arvostamme aloitteellisuutta, luovuutta ja avaramielistä asennetta.  Tarjoamme sinulle palkitsevan avainpaikan sähköalan huipulta ja kansainvälisen konsernin tarjoamat henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet. Perheyrityksen arvot sekä inspiroiva ja innostava ilmapiiri tekevät työstämme mielekästä.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-12723. Lisätietoja tehtävästä antavat Kimmo Meriluoto, Director Product Management puh. 0204 766 114, tavoitettavissa 22.5 ja 23.5 klo 14-15 ja 31.5 klo 15-16, sekä Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, puh. 040 637 0889, tavoitettavissa  24.5.-31.5.