(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Ruukki Construction Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Haemme oma-aloitteista

Tuotepäällikköä

vetämään uutta tuoteliiketoimintaa Building Systemsissä

Ruukki on vuosien varrella kehittänyt monia ratkaisuja runkorakentamiseen, joilla on saavutettu nopeutta, kustannustehokkuutta sekä muita asiakashyötyjä. Haluamme edelleen kehittää ja tuotteistaa näistä ratkaisuista parhaimpia ja olemme jo hyvässä vauhdissa Easy - tuoteperheen rakentamisessa.

Nyt etsimme uuteen tehtävään energistä ja päämäärähakuista tuoteliiketoiminnan vetäjää Building Systemsiin. Tehtävänäsi on tuotteistaa teräsrakentamisen ratkaisuja. Alussa keskityt tuotteistamiseen ja myyntiin. Tunnistat asiakkaiden avainhenkilöt ja markkinatarpeet sekä priorisoit kehityshankkeita liiketoimintalähtöisesti.

Tuotepäällikkönä toimit tärkeänä yhteyshenkilönä yrityksen eri organisaatioiden, kuten projektinjohdon, tuotekehityksen, tuotannon sekä yritysjohdon välillä. Raportoit suoraan Building Systemsin vetäjälle ja kuulut johtoryhmään, joten sinun on pystyttävä toimimaan tulosvastuullisesti, itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Lisäksi sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulu- tai AMK tutkinto. Kommunikoit sujuvasti niin englanniksi kuin suomeksi, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan tuloksiin perustuen, mahdollisuuden etenemiseen uralla ja suuren kansainvälisen yrityksen edut. Pääset alusta lähtien rakentamaan tuoteorganisaatiota sen kasvun mukaisesti avainhenkilöiden kanssa. Building Systems toimii 6 maassa ja meitä on noin 500 henkilöä. Tuotepäällikön ensisijainen toimipaikka on Helsinki.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Nieminen, SVP, Building Systems 20.4 klo 9-11, 26.4 klo 12-16, 3.5 klo 12-16 ja 4.5 klo 9-12, puh. +358 50 314 3617 tai petri.nieminen@ruukki.com

Täytä hakemuksesi ja liitä mukaan CV viimeistään 20.5.2018 sivullamme https://www.ruukki.com/fin/työpaikat