(Poistunut julkaisusta)

Tuotepäällikkö
Espresso House

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Espresso House Finlandin toiminnan laajentuessa vauhdikkaasti haemme Tuotepäällikköä vastaamaan tuotevalikoimastamme ja sen kehityksestä.

Saatat olla hakemamme henkilö, jos luonnettasi voi kuvailla sanoilla iloinen sekä tarmokas, ja työskentelytapaasi kuvaavia adjektiiveja ovat tinkimätön ja analyyttinen. Lukuisat asiat ja projektit pysyvät onnistuneesti hallinnassasi yhtä aikaa etkä pelkää uusia haasteita, vaan näet ne mahdollisuuksina kasvattaa ja kehittää toimintaamme. Olet superhyvä organisoimaan asioita ja sinulla on koulutuksen sekä kokemuksen kautta hankittu riittävä ammattitaito tehtävässä menestymiseen. Excel on työvälineenä sinulle erittäin tuttu, ja olet tottunut analysoimaan sen avulla katteita ja niiden kehitystä tuoteryhmittäin sekä ymmärrät näihin vaikuttavat tekijät.

Olet hands on -tekijä ja valmis käärimään hihasi, sillä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla aitoa kiinnostusta tuotteiden kehitykseen ja testaamiseen sekä näkemystä valikoiman houkuttelevaan esillepanoon. Työ sisältää jonkin verran myös markkinoinnin ja viestinnän tehtäviä, joten sinulla on kokemusta myös näistä osa-alueista ja työkaluista, tai ainakin olet erittäin motivoitunut tekemään töitä oppiaksesi niistä lisää. Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito on välttämätön edellytys tehtävässä toimimiseen, ja ruotsin kielen taito lasketaan eduksi, sillä viestit pohjoismaisten kollegoidesi kanssa päivittäin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävääsi, modernit työkalut, kilpailukykyiset edut, haastavan ja monipuolisen työnkuvan, upean mahdollisuuden kehittyä kasvavan ja kunnianhimoisen organisaatiomme mukana, sekä ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta kahvilakulttuuria Suomeen. Työskentelet palvelutoimistollamme Helsingin ydinkeskustassa, ja matkustat ajoittain muissa Pohjoismaissa sekä Suomessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Thureson (050 387 7474) ma 5.3. klo 14–16. Täytä hakemus nettisivullamme osoitteessa https://fi.espressohouse.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/ mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.3.2018.